Bruna pigmentfläckar i ansiktet kan vara svåra att leva med – och nästan ännu svårare att dölja. Men det finns hopp. Centro Belleza i Centro Sanum, Centro Idea, Mijas, säljer Exuviance-produkterna, som också används vid klinikens skönhetsbehandlingar.
 
Speciellt populär är Exuviance fruktsyrabehandling som används av dermatologer och plastikkirurger över hela världen. Men det är inte bara pigmentförändringar som den nya generationen fruktsyra kan rätta till – även problem som rynkor, acne och utslag kan lösas med Exuviance.
Först och främst kan detta göras tack vare att Exuviance verkar på djupet, där andra produkter endast lägger sig utanpå huden, utan önskad effekt. Angela Cervin, från Centro Belleza, refererar till Dr. Eugene van Scott och Dr. Ruey Yu, vilka är de som uppdagade AHA-tekniken och revolutionerade den moderna hudvården. I dag har de fler än 80 patent, som hyrs ut till flera av de mest erkända kosmetiska verksamheterna, bland annat Estée Lauder, Elizabeth Arden och Acon. Med på listan finns också världens största medicinalverksamhet – Pfizer.

Bra för känslig hy

”Exuviance skiljer sig markant från andra hudvårdsprodukter. Genom en behandling kan hudens celler stimuleras på ett så effektivt sätt samt deponera några ämnen som stärker immunförsvaret hos en känslig hud att huden återigen börjar arbeta självständigt. Det gör att fruktsyra är helt enastående i behandlingen av till exempel acne, eksem och pigmentförändringar, men även i samband med Anti-Aging behandlingar”, berättar Angela Cervin. Hon understryker samtidigt att även personer med mycket känslig hy, som tidigare inte tålde fruktsyra, i dag kan uppnå mycket goda resultat.
 
”Jag rekommenderar som regel en kur bestående av sex behandlingar, två gånger per år; en kur på våren så att hyn förbereds inför sommaren och ytterligare en kur till hösten för att få bort rester av sommarens sol – som annars gör huden både grå och matt, samt de pigmentfläckar man kanske har pådragit sig under sommarmånaderna.
 
Redan efter några få behandlingar ser huden ren och fräsch ut och när kuren är avslutad ses tydliga förbättringar på hudens yta, acne och fina rynkor är förminskade och pigmentfläckarna är borta. För att få den allra bästa effekten bör man använda Exuviance-produkterna i den dagliga hudvården under behandlingsperioden”, förklarar Angela och hänvisar till foton före och efter, som visar vad en fruktsyrebehandling på tolv klinikbehandlingar gett för resultat.
 
Ring Centro Belleza i Centro Sanum: +34 952476943.
Av Angela Cervin, kosmetolog, Centro Sanum

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.