Fullt hus på SWEA Marbellas populära företagsmässa

Fullt hus på SWEA Marbellas populära företagsmässa

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Utställarnas förväntningar var ringa när de den 21 november vaknade upp till en regnig dag – skulle människor ta sig ut i regnet för att besöka SWEA Marbellas årliga företagsmässa, öppen för alla, på Hotel H10 Andalucía Plaza, en sådan grå och våt dag?
Så gissa om lyckan blev stor när regnet, som på beställning, gjorde några timmars uppehåll lagom till mässans start. Inte färre än strax över 500 besökare kom, till de drygt 100 utställarnas (från 50 olika företag) förtjusning!
Mässan i slutet av november var den elfte i ordningen och liksom alla tidigare år fanns det mycket för besökarna att informera sig kring samt prova, från både bekanta som nya företag, och som alltid bjöd alla utställare på någonting att äta och dricka, så det fanns gott om både mat, tilltugg samt drycker.
Inte att förglömma så bidrog varje utställare också med en fin vinst till kvällens populära lotteri, som bjöd på vinster som bland annat: vin, ögonbehandling, hälsotest, massage, middag, skönhetsbehandling, tandläkarbesök och mycket, mycket mer.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco