Investera smartare med BinckBank i Marbella

Investera smartare med BinckBank i Marbella

BinckBank är marknadsledande i Nederländerna och Belgien med över 860 000 klienter. Det är även en av Europas ledande banker för privata investerare. Tusentals nya investerare refereras varje år av nöjda BinckBank-kunder. BinckBank har upprepade gånger utnämnts* som ledande inom tjänster och plattformar, konkurrenskraftiga priser och utmärkt kvalitet. Som del av Saxo Bank erbjuder BinckBank sina kunder tillgång till en branschledande onlinehandelsplattform. Den är säker, finns på ditt språk (det går att välja mellan 28 språk) och den är tillgänglig via stationära och bärbara datorer samt mobila enheter. BinckBank och Saxo Bank har 46-års kombinerad onlineerfarenhet med handlare och investerare, där Saxo Bank är erkänd för sin banbrytande, finansiella teknologi och BinckBank som är känd för sin kundservice, marknadskännedom och diskretion.

 
Att investera med BinckBank ger dig friheten att fatta dina egna investeringsbeslut. Du drar fördel av supporten från erfaren och engagerad kundservice som kan erbjuda skräddarsydda lösningar och personlig hjälp. Kunder litar på att BinckBank är en smart investeringspartner, som levererar första klassens service och support.
 
BinckBank-teamet i Spanien erbjuder betydande investeringsexpertis och erfarenhet. Varje enskild medlem är erfaren och professionell. De har en meritlista som sträcker sig flera år tillbaka, vilket gör dem kvalificerade till att svara på frågor samt hjälpa dig att utveckla din investeringsstrategi. Det spanska kontoret och Investment Academy ligger i Marbella men de anställda erbjuder full support till kunder i hela Spanien och Portugal, där det regelbundet hålls seminarier och där de är tillgängliga för personlig konsultation.
 
BinckBank arbetar för att varje kund ska kunna förverkliga sitt mål och till slut ha kontroll över sin egen ekonomi. Filosofin bakom BinckBank Investment Academy är enkel: En investerare som förstår sina investeraringar kan se detta reflekteras i avkastningen av investeringarna. BinckBanks Investment Academy i Marbella är platsen där kunder träffar experter och får löpande personlig hjälp och support. BinckBank Investment Academy arrangerar även olika seminarier och evenemang under året. Syftet med dessa evenemang är att utbilda investerare samt inspirera både nya investerare och erfarna dagshandlare. Kaspar Huijsman, chef över BinckBank Spanien, förklarar att: ”Alla investerare behöver hjälp, oavsett om de är nybörjare eller har många års erfarenhet. Hos BinckBank erbjuder vi våra klienter gratis hjälp med vilken de kan lära sig förstå sina investeringar samt utveckla en hållbar strategi.”
BinckBank har redan 13 års erfarenhet av att hjälpa holländska klienter som tycker om flexibiliteten av att när som helst besöka Investment Academy för en kaffe och en pratstund, med eller utan ett bokat möte. BinckBank ger inte investeringsrådgivning.
 
 
Mer information om BinckBank Spaniens seminarium: www.binckbank.com/seminars
 
Handel med investeringsprodukter innebär alltid en risk. Värdet av investeringen kan öka eller minska och du kan få tillbaka mindre än din investering.
 
För mer information, kontakta BinckBank Spanien:
Tel. +34 951 56 56 56
E-mail: info@binckbank.com
 
 
 
Advertorial

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.