Anni från Annis Vital Shop firar 30-årsjubileum den 14 oktober med massor av unika erbjudanden!

Anni från Annis Vital Shop firar 30-årsjubileum den 14 oktober med massor av unika erbjudanden!

Det nämnda datumet men 1990 börjar omedvetet det första lilla steget till det som senare kom att bli Annis Vital Shop. På kvällen den 14 oktober 1990 satte jag för första gången min fot på Gibraltar, efter en studievistelse i England. Jag blev hämtad av min dåvarande man, som hade ankommit några dagar tidigare. Tillsammans begav vi oss till vårt tillfälliga hem, nämligen rum 807 på Stella Polaris i Torreblanca, nu Hotel Gardenia.

Min dåvarande man och jag arbetade som hälsoexperter hos resebyrån Tjæreborg, där vi täckte ett brett utbud av hälsotjänster till semesterfirare. Vi hade ett varierande utbud med föreläsare från Danmark, vegetarisk mat, vattengymnastik i inomhuspoolen, massage och erbjudanden med att testa vitaminer och mineraler.

Senare öppnade vi ett litet hälsokostcafé som hette Helseshoppen, det var 8 m2, på hotellet. På den tiden hette vårt företag Helse- & kulturcentret.

Det visade sig snabbt att de som var mest intresserade av alla dessa erbjudanden var de fastboende på Costa del Sol, och med hjälp av vänner och med ren pionjäranda flyttade vi till en härligt stor, hyrd villa i Torreblanca, där alla erbjudanden från hotellet fortsatte.

Nils, min yngsta son, anslöt sig ganska snabbt till oss, och han är i dag delägare och ansvarar för den dagliga verksamheten i vår avdelning i Elviria, (Marbella) som också inkluderar en webbutik.

Efter ett par spännande och underbara år i den magnifika villan beslutar Nils och jag oss för att fokusera på butiksdelen av hälsokostprodukter. Vi ändrade namnet på företaget till Annis Vital Shop och flyttade till vår första riktiga butik i Los Boliches.

Vid ett tillfälle hade vi fem Annis Vital Shop-butiker. Det var ett omänskligt hårt arbetstryck, och vi bestämde oss för att stänga de butiker som omsatte minst. I dag består Annis Vital Shop av våra två butiker i Los Boliches och i Elviria samt vår yngsta stjärna på himlen, nämligen vår webbutik.

På återseende hos Annis Vital Shop den 14 oktober, oavsett om du väljer att träffa oss i Los Boliches, Elviria eller online. 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.