Banbrytande antiage-behandling

Banbrytande antiage-behandling

Dela

Den exklusiva hudvårdsserien IS CLINICAL kan fås hos kosmetolog Nana Norrbom i Fuengirola. Serien består av exceptionella, resultatorienterade anti-aging och hudoptimerande formler, och genom att utveckla och utnyttja den mest avancerade forskningsteknologin har Innovative Skincare, som är företaget som står bakom, tillsammans med en grupp läkare och forskare minutiöst skapat produkter som levererar snabba, säkra, långsiktiga och positiva resultat.

IS CLINICAL-produkterna rekommenderas av ledande dermatologer, plastikkirurger samt läkare och företaget följer de högsta etiska standarderna för att leva upp till sin mission om att förbättra kundernas livskvalitet. 

IS CLINICAL-serien består av både hemvårdsprodukter och behandlingar på kliniken. 

Hela serien har baserats på växter, naturliga vitaminer och hyaluronsyra (naturligt restylane). Alla ingredienser ingår i mycket koncentrerade doser, vilket ger snabba resultat.

Huden blir både jämnare och vackrare på bara en vecka och vid pigmentproblem ses resultat redan efter de två första veckorna.

IS CLINICAL-serien passar den som har funderat på men valt att inte göra restylane- och botoxinjektioner, för här handlar det om ansiktslyftning utan sprutor, samt utan varken obehag eller biverkningar.

Serien innehåller helt unika behandlingspunkter samt rengörings- och fuktighetsgivande/uppstramande krämer samt signaturprodukterna Youth Complex och Youth Eye Complex.

Youth Complex används morgon och kväll, den passar alla hudtyper, reducerar fina linjer och rynkor och det viktigast av allt – den stimulerar hudens egen kollagenproduktion, så att huden verkligen stramas upp. 

Youth Eye Complex har effekt på allt från mörka ringar och rynkor till påsar under ögonen, och den har även en fantastisk effekt på de små rynkorna omkring munnen.

Några av de aktiva ingredienserna i Youth-produkterna är bland annat en hög dos hyaluron (botaniskt utvunnet), vitamin A, C och B5 samt koppartriptider, som får huden att producera mer collagen.

Andra av de aktiva serumen arbetar i huden mot pigmentproblem eller ärr samt rasacea/rodnader.Serien kan byggas upp efter önskemål och behov, och kan även kombineras med de produkter som man redan använder.Serien passar också cancerpatienter, t ex bröstcanceropererade, då det har utvecklats ett serum som bleker ärrvävnad på tre-sex månader.

På kliniken erbjuds många olika och effektiva ansiktsbehandlingar, och det senaste tillskottet är serien Prodigy Peel, som är en mycket djupgående peeling, som förändrar hudens yta och bygger upp dess struktur.

Prodigy Peel

Prodigy Peel är en banbrytande hudbehandling från det kända amerikanska företaget IS CLINICAL. 

Prodigy Peel förbättrar alla de små lagren i epidermis (överhuden) och har därför designats till att ta bort pigmentfläckar, solskador, rynkor, öppna porer, ärr och akne.

Hudens yta blir finare, hudtonen och fastheten förbättras markant och ojämnheter som ärr minskas.

I botten av epidermis sker degenerering av våra stamceller och huden stöter själv bort de gamla cellerna på ytan, men med åldern sker denna process allt långsammare samtidigt som våra collagen- och elastanlager i dermis förändras, vilket ger en slapp, rynkig och tråkig hudyta.

Prodigy Peel-systemet fungerar som en kemisk peeling men är framställd av botaniska ingredienser samt kända syror som mjölk-, citron- och salicylsyra, som huden samarbetar bra med och som varken skadar eller bränner huden.

Helt säker behandling

Behandlingen är helt säker att göra och alla, oavsett ålder, kön och hudtyp, kommer att uppleva stor effekt av behandlingen som utförs i kliniken.

Behandlingen är bäst att göra under vintermånaderna.

Jag är specialutbildad och examinerad i behandlingen och kan anpassa varje enskild behandling till kunden och hudens behov utifrån de två peelingsorter som det amerikanska hudläkarteamet har forskat i.

Den ena lösningen (P2 system) är en 8 % peeling, som passar bra vid mild akne, små rynkor och pigmentfläckar.

Den andra lösningen (P3 system) är en 14 % peeling, som är bra mot linjer, djupare rynkor, slapp hud, hyperpigmentering, akne och en i allmänhet ojämn hudton.

En enstaka behandling ger bra resultat, men man kan med fördel upprepa behandlingar efter fyra till åtta veckor, om man vill ha ett ännu bättre resultat.

Under februari kommer det att vara erbjudande på behandlingen, så vill du uppleva vad Prodigy Peel kan göra för dig och din hud, kontakta gärna mig för en konsultation samt för att se före-och-efter-foton.

Nana Norrbom tel. 610 716 048

Av Nana Norrbom

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.