Känner du någon som inte tycker om grönsaker?

Känner du någon som inte tycker om grönsaker?

Friederich är holistisk behandlare som ser dig som en helhet och erkänner att din livsstil, ditt sinne, ditt psyke och din kropp är sammankopplade! Han har mer än 20 års erfarenhet i behandling av kroniska sjukdomar. Han är grundare av currame-metoden, Detoxa ditt liv och Health Mentor-utbildningen.


Själv strävar jag efter att äta 1 000 g, alltså 1 kg, grönsaker varje dag. Lyckas jag med det? Under bra dagar ja, men under stressiga dagar nej. Därför får du på currame.com en e-bok med recept som är fyllda med grönsaker, som är gömda på alla sätt och vis i maträtterna, så att du inte upptäcker dem när du äter efter din hormontyp.

Varför är grönsaker så viktiga?

Du hittar inte andra livsmedel som innehåller lika många livsviktiga näringsämnen som grönsaker. De är viktiga källor till bland annat kalium, kostfiber och vitaminer som A, B och C. 

Grönsaker, speciellt de gröna, är extra rika på kalium, som hjälper till att upprätthålla ett sunt blodtryck.

Fibrerna från grönsaker hjälper till att reducera höga kolesterolnivåer i blodet och kan bidra till att minska risken för hjärtsjukdomar. Fibrer är också viktiga för en bra tarmfunktion.

Dessutom ger grönsaker dig energifyllt blod, stöd till att hålla din hud frisk samt skydd mot infektioner.

Och så håller du mätt under längre tid med grönsaker.

Currame-principer:

Jag är verkligen inte en jätteordentlig person – kanske förvånar det dig? Men jag äter efter currame-principerna och låter bli en massa saker som andra äter. Men trots det finns det några principer som vi utgår ifrån för att skapa bäst hormonbalans.

Förståelse och därmed frihet

Så snart du förstår dig på livsmedlen och Hormonboost-principerna, samt har fått svar på varför det är så bra för din kropp, så kan du börja navigera i din nya livsstil mycket bättre. På så sätt kan du komma till en plats i livet där det inte saknas någonting och där du inte vill byta ut det mot någonting annat.

En av våra principer är:

Grönsaker är jättehälsosamma och därför kan du inte få nog av dem. Så få in dem i ditt liv överallt där du kan. Du kommer att märka att du inte längre lägger märke till dem när du får in dem i din vardag, och det hjälper jag dig med både genom how-to-do videor och i receptboken.

En av de saker vi ska göra är att ”gömma” grönsaker i allt.

Vi vet alla – eller så har jag det i alla fall själv – att choklad, en fralla med veganost eller en bit lax går ned både snabbare och lättare än en stor skål tråkig sallad. Faktiskt är det någonting av det som jag hatar mest. Min sallad ska vara tunt skuren och fylld med överraskningar som smakar någonting, som ger sötma och olika kosistenser. Ett exempel på sådan sallad hittar du på: currame.com/health-mentor-frokost/

Vill du ge din kropp en extra energiboost och uppleva mer vitalitet och glädje i vardagen?

Hos curra · me arbetar vi med helheten, kosttillskott, kost och laboratorietester. Det är nämligen så att du kan göra en hormonanalys och få reda på exakt var dina obalanser finns och få en preciserad behandlingsplan utifrån dina obalanser, din kropp och dina behov!

Boka Friederich till en hälsokonsultation som görs i Centro Sanum eller hemma hos dig själv på: friederich@currame.com

Köp produkterna här: currame.nordicvms.com

Friederich tar emot klienter på Costa del Sol den 17 – 19 februari.

Av Friederich Damore Bruun

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.