La Sueca hälsar välkommen till maj 2021!

La Sueca hälsar välkommen till maj 2021!

Vi lever i spännande tider, och förvirrande tider. Ena dagen har vi tvingats till munskydd på stränderna, andra dagen slipper vi. Nästa lovas vi att det nationella nödläget i landet ska lyftas den 9 maj, men fortfarande när jag sitter här och skriver dessa rader i slutet av april, litar jag inte på att det kommer att ske, för beslutet kan lika gärna rivas upp i morgon, eller till och med dagen innan. Smittalen går stadigt upp under en veckas tid, för att göra ett superdyk från en dag till en annan. Det är underliga tider vi lever i, det är det enda jag kan säga. Underliga för att vi nog är vana att ha en lösning på allting. Går bilen sönder tar vi den till mekanikern som vet vad denne ska göra för att få rätsida på problemet. Skärmen på min dotters iPad lossnade här om dagen, jag vet att lösningen är att ta den till Apple så fixar de problemet. Äter jag mängder av onyttigheter och ser att vågens siffror bara går uppåt, ja men då är lösningen att börja ett hälsosammare liv med färre kalorier och träning. Men när det kommer ett virus som sprids över hela världen på mycket kort tid, då vet vi inte vad vi ska göra – ingen av oss, oavsett om vi studerat virologi hela vårt liv eller sitter här och skriver Kära Läsare i En Sueco. Vart vill jag komma? Ja du, jag vill komma framåt! Och trots pandemi, kris och andra tråkiga ord så har jag någonting verkligen glädjande att berätta. Vi vet ju alla att man har två val: gilla läget, inte ta chanser och inte komma någonstans, eller brainstorma, ge järnet och komma framåt! Och det är just det vi här på En Sueco – även systermagasinen La Danesa och Det Norske Magasinet såklart, har gjort den senaste tiden. Så jag har en nyhet att berätta! Den 19 maj lanserar vi en ny onlinetjänst, nämligen Sueco Plus+! (Läs mer om detta lite längre in i magasinet.)

Att arbeta med projektet och ro i land Sueco Plus+ har varit enormt uppmuntrande i dessa tider. Det har gett hela redaktionen någonting att se fram emot, tro på och enas kring! Och vi är så glada över att nu få komma ut med denna nyhet till alla er läsare, och annonsörer. Vi har ju i grund och botten er att tacka för allt, utan er skulle vi inte finnas – så Sueco Plus+ är vårt tack till er alla, och vi hoppas att ni ska glädjas över denna nya, moderna och användarvänliga hemsida och nya tjänst lika mycket som vi! Så, håll ut, den 19 maj lanseras allt nytt: www.ensueco.com

Till dess kan ni i magasinet här denna månad läsa om två unga tjejer som också vågat sig ut i nya saker. Felicia och Klara har nämligen lämnat tryggheten i Sverige och kommit till Fuengirola som gästelever för ett år – under covid-19-pandemin dessutom! Följ också med och få reda på vilken vinkork som är bäst – den syntetiska eller den av riktig kork. Du får denna månad även upptäcka fler spanska uppfinningar – vi bjöd ju på några redan förra året i april, och är du trött på ditt närområde kan du drömma dig bort i utflyktsartikeln som tar dig till Portugal och en vandring i både det gamla och moderna Valencia. Vem vet, resdrömmarna kanske kan förverkligas snart!

Detta och mycket mer bjuder vi dig på denna maj.

Trevlig läsning!

Sara Laine

Av Sara Laine

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.