Permanent makeup – en perfekt sommarlösning

Permanent makeup – en perfekt sommarlösning

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Nu är sommaren här igen och med den följer makeupens värsta fiende: värmen.

De flesta kvinnor känner till problemet med att eyeliner och ögonbrynspennan blir mjuka i värmen och därmed svåranvända. Även huden blir varm och makeupen bokstavligttalat ”försvinner” likt dagg i solsken – eller kladdar, så att linjerna som skulle sitta vid franskanten plötsligt sitter mitt på ögonlocket. Många känner säkert också igen sig när det handlar om att man på morgonen har målat två fina ögonbryn, och sedan, lite senare på dagen, tittat sig själv i spegeln bara för att konstatera att man plötsligt bara har ett ögonbryn… hur kul är det?


Då kan permanent makeup vara lösningen.
Den permanenta eyelinern kan appliceras på olika sätt, fint och smalt eller lite bredare för den som vill ha en mer framträdande look – och viktigast av allt; den förblir sittande där den ska, oavsett om man slänger sig i havets vågor, svettas på tennisbanan, shoppar loss i den sommarvarma staden eller bara har en lång och hård arbetsdag på kontoret.


Att få läpplinjen markerad är också populärt då det gör munnen mer uttrycksfull. Vanligtvist bleknar den naturliga läpplinjen med stigande ålder och alla vet vi hur snabbt läppennan försvinner eller hur den har en tendens att fastna på glaset tillsammans med läppstiftet, även om det är en kvalitetspenna. Med den permanenta läpplinjen räcker det oftast att använda lite läppglans då det även ger både form och färg till läpparna.


Färgmöjligheterna är många och den permanenta önskelooken kan uppnås på bara några få timmar på kliniken – och behandlingen är nästan smärtfri.
Permanent makeup är testat för att säkra att till och med kvinnor med extremt känslig hy inte ska få allergiska reaktioner. Alltså är permanent makeup även en bra lösning för kvinnor som får allergiska reaktioner i form av rodnad, klåda och irritation av vanlig makeup.
Få vackra bryn, läppar eller en eyeliner som sitter där den ska dygnet runt innan värmen och badsäsongen börjar på allvar.


För tidsbokning för testkonsultation kontakta Nana Norrbom på tel. 610 716 048.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco