Skandinavisk möbelbutik öppnar dörrarna till nytt ”showroom”

Skandinavisk möbelbutik öppnar dörrarna till nytt "showroom"

Dela

Det har nu gått exakt två år sedan han startade – online. Och den här månaden öppnar han sin första fysiska butik. Det har gått bra för Martin Rance och hans möbelkoncept: Your Home Styling Costa del Sol. ”Men det har inte gått för fort. Vi står med bägge fötterna på marken”, försäkrar den danska entreprenören, som håller fast vid sitt koncept och sina värderingar. ”Vi säljer riktigt bra möbler till riktigt bra priser. Detta kryddar vi med bästa tänkbara service. Allt du behöver göra är att ha fyra till sex veckors tålamod, då det är vår leveranstid”, förklarar den skandinaviska möbelmannen, som vill undvika höga lagerkostnaderna för att hålla priserna nere. Det är också därför som den nya butiken och utställningslokalen varken blir kustens största, snyggaste eller dyraste. Å andra sidan blir det bra och funktionellt.

”Vi kommer att visa ett mindre urval från vårt breda sortiment av sängar, sängbord, soffor, mat- och soffbord, mattor, bord och stolar, trädgårdsmöbler samt dekorationer och konsthantverk. Vi har allt till hemmet och lite till – och vi kommer att göra mer än andra på marknaden för att göra ditt hem snyggt och klart för inflyttning”, lovar Martin Rance och hans team.

När Martin Rance för två år sedan klippte bandet till Your Home Styling var det bara han själv och hans flickvän. I dag har han ett team med tio personer bakom sig. Det omfattar allt från säljare och rådgivare till stylister, en arkitekt och flera montörer.

”Vi drömmer ibland om att växa ännu mer men vår största önskan är att få behålla den höga kundnöjdhet som vi i dag har. Det är tack vare våra kunder som vi får så många rekommendationer. Det är också tack vare dem som vi får så många härliga stunder bland spännande människor. Vi är väldigt sociala här i butiken”, säger Martin Rance, som nu ska fokusera på en ännu närmare kontakt med kunderna. Den nya butiken och utställningslokalen invigs just av den anledningen – att det ska vara lätt för vem som helst att titta förbi.

Your Home Styling har just påbörjat ett spännande samarbete med Bolia.com. ”Allt du hittar på Bolia.com kan också beställas här i butiken. Det är tidlös skandinavisk design när den är som bäst”, säger Martin Rance.

”Vi har sålt riktigt bra online redan från början, men vi har också kunder som vill provsitta i sina möbler innan de köper. Nu kan vi erbjuda denna möjlighet”, säger Martin Rance, som betonar att han inte har möjlighet att visa hela sortimentet i den nya butikslokalen – även om det finns mycket inspiration att hämta till sitt hem.

Your Home Styling är byggt runt tre stilar:

Ethnic Living, som är lika med andalusisk livsstil, lite ”beach vibe” och retro, teakmöbler och balanserade jordtoner.

Contemporary Living, i vilken voluminösa soffor och moderna matbord för tankarna till herrgårdar i Paris. En mycket ren och klassisk stil.

Och sist men inte minst är det Nordic Living, vars fokus ligger på det minimalistiska, stilrena samt rymliga, och som enkelt kan kombineras i flera färger samt göras varmt med olika träslag. ”Det finns mycket att välja mellan, men det måste också vara lätt att handla hos oss. För oss räcker det inte med att bara leverera och montera. Vi är med dig hela vägen och sätter upp platt-tv:n och dina bilder på väggarna liksom krokarna i badrummet. Vi går inte innan slutstädningen är färdig”, lovar Martin Rance.

I butiken kan du alltid möta någon av de kreativa stylisterna och inredningsarkitekterna, som gärna bjuder in dig till butikens ”Design Studio”, där de kan presentera flera olika möbelpaket-erbjudanden.
Martin Rance öppnar sin första butik och utställningslokal i centret Centro Nórdico, mellan Fuengirola och Mijas. Det är lätt att hitta och parkeringsmöjligheterna är bra.

Torsdagen den 18 november är alla välkomna att titta förbi hos Your Home Stylings nya butik och utställningslokal i Centro Nórdico på Ctra. de Mijas. Mellan kl. 15.00 och 18.30 serveras det tapas och något gott i glasen, det är levande musik och mycket bra sällskap. Denna dag kommer dessutom att vara ett utmärkt tillfälle att ”nätverka” samt upptäcka och få inspiration till inredning.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.