alt

Extrem klättring i Sierra de las Nieves. Bergsnedklättring ska helst sluta nere i vattnet, vilket det gör här i Barrancos de la Sima del Diablo, som är gömt i dalen Valle del Genal. Som ligger nära inpå naturparken Sierra de las Nieves.
Arrangeras av Pangea Active Nature, 952 873 496 www.pangeacentral.com.


Bergsnedklättring – descenso
Är motsatsen till bergbestigning. I denna extrema sportgren klättrar man i stället ner i klyftor och grottor. Här i Barrancos de las Buitreras, som ligger mellan Parque Natural de Grazalema och Parque Natural de los Alcornocales, arrangeras bergsnedklättringar av Pangea Active Nature, 952 873 496 www.pangeacentral.com.


Ta ballongen över Córdoba eller Granada

alt

Turen startar vid soluppgången och varar i ca tre timmar, där man får se det vackra och varierande andalusiska landskapet ur fågelperspektiv. Man kan välja mellan sju olika städer.
Arrangeras av Glovento Sur, 958 290 319, www.gloventosur.com.


Cool rodd i Grazalema

alt

Pangea Active Nature arrangerar också roddturer, här ses en överfart på den uppdämda sjön i naturparken Parque Natural de Grazalema, som ligger väster om Ronda. Arrangeras av Pangea Active Nature, 952 873 496 www.pangeacentral.com.


Ridtur i Sierra Almijara

alt

Naturen omkring Nerja är både dramatisk och vacker, så området är med andra ord idealiskt för en ridtur. Nerja Adventure arrangerar ridturer och erbjuder även kanot och kajakpaddling, dykning och jeepsafaris. Kolla www.nerjaadventures.com.


Utforska en grotta

alt
Njuta av klaustrofobiska förhållanden? Lek grottforskare i grottan Cueva de Gato i Parque Natural de Grazalema. Arrangeras av Pangea Active Nature, 952 873 496
www.pangeacentral.com.

Av Testade av Jette Christiansen

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.