Spanska kvinnor väntar med att skaffa barn

Costa del Sols fertilitetskliniker har haft fullt upp. Sedan 2002 har antalet kvinnor som väljer att frysa in sina ägg ökat med 80 procent. Utvecklingen bekräftas av Carmen Segura från privatkliniken Centro Gutenberg. ”Tidigare valde en kvinna att frysa in… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

CaixaBank: Spanien kommer att ta emot 90 miljoner turister i år

Den spanska ekonomin kommer att fortsätta växa långt över sina europeiska grannar och över förväntningarna. Den senaste som reviderar prognoserna för Spaniens BNP-tillväxt är CaixaBank Research, som uppskattar att landets ekonomi kommer att växa med 2,4 procent både 2024 och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Flyktingar öppnar ekologisk ”plast”-fabrik i Coín

Företaget S.Lab, grundat av två ukrainska flyktingar, med fabrik i Coín, har lanserat den första helautomatiska produktionslinjen med organisk ”plast” gjord av svamp och hampa. Detta är det första steget i företagets plan att revolutionera förpackningsindustrin med en naturlig, hållbar,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

15 båtar rensar vattnet utmed Costa del Sol

Kommunförbundet på Costa del Sol kommer i år att tilldela 15 fartyg, fyra utmed kusten och elva vid stränderna, för att rensa bort flytande eller delvis nedsjunkna objekt liksom alla typer av kolväten och oljor för underhåll av vattnet utmed… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga C.F. tillbaka i division 2

Det kunde knappast bli mer spänning och dramatik kring Málaga C.F:s uppflyttning till divisionen 2. På lördagskvällen krävdes oavgjort för laget i den andra matchen mot Nástic de Tarragona i Katalonien. Allt gick bra fram till mitten av andra halvlek,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.