Mer våld i Marbella

De senaste dagarna har Marbella varit platsen för ytterligare två våldsepisoder av särskilt allvarlig karaktär. Natten till söndagen uppstod ett enormt slagsmål med cirka 100 personer inblandade på parkeringen till diskoteket Olivia Valere. Som tillhyggen användes både klubbor, flaskor och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga gör sig redo för feria

På fredag kväll är det dags, då börjar den årliga ferian i Málaga stad. I flera veckor har hundratals hantverkare, krögare, anställda inom nöjesbranschen och kommunen arbetat dygnet runt för att få allt färdigt inför stadsfesten, som i år väntas… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga flygplats riskerar kollaps

Hjärtat av turismen i Málaga är flygplatsen och när passagerarantalet ökar blomstrar turistbranschen – Costa del Sols huvudnäring. Därför är leendena stora när man under perioden januari–juli i år har registrerat fler än 14,1 miljoner passagerare på flygplatsen, vilket är… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Utsläpp av orenat avloppsvatten leder till böter på 7,5 miljoner euro

De första planerna för avloppsreningsverket Málaga Norte, som skulle rena avloppsvatten från Alhaurín de la Torre, Alhaurín el Grande, Cártama samt utvecklingsområdena norr om Málaga stad, startade för 18 år sedan. Projektet har sedan skjutits upp på grund av bristande… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Vätskerestriktion på 100 ml återinförd på spanska flygplatser

Från den 1 september kommer passagerare som flyger från europeiska flygplatser återigen att vara begränsade till förpackningar med maximalt 100 ml vätska i handbagaget. EU-beslutet gäller alla europeiska säkerhetskontroller, inklusive i Island, Schweiz, Liechtenstein och Norge (EES). Åtgärden gäller även… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.