90 procent färre skogsbränder

Det har registrerats många skogsbränder under sommar i Málagaprovinsen – men ingen av bränderna har varit av någon större omfattning. Mätt i antal brända kvadratmeter har omfattningen av sommarens skogsbränder varit 89 procent mindre jämfört med förra året. ”Vår Efoca-plan… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fortfarande inga lågutsläppszoner i Mijas

Det är mycket svårt att få de lagstadgade lågutsläppszonerna implementerade på Costa del Sol – särskilt i Mijas. Flera kommuner är försenade med projektet, men i Mijas har man knappt kommit i gång med zonerna. Detta har nu fått ombudsmannen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stort event med antika bilar 19–22 september

Ett 50-tal antika bilar, från åren mellan 1924 och 1965, kommer denna vecka att samlas till den tolfte upplagan av utställningen med antika fordon i Marbella, Exposición de Vehículos XII Antiguos Ciudad de Marbella. Evenemanget, med deltagare från hela Spanien,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

2 300 aktioner mot skadedjur i sommar

Málagas kommunfullmäktige har genomfört fler än 2 300 åtgärder mot smågnagare och skadedjur under sommaren. Åtgärderna utfördes som skadedjursförebyggande, övervaknings- och kontrolltjänster och omfattade alla stadsdelar. Miljö- och hållbarhetsavdelningen har arbetat parallellt med ett nytt omfattande skadedjurskontrakt som ska tredubbla… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málagas arbetarkvarter: trippelturism och skyhöga priser

I Málagas arbetarkvarter Huelin säljs bostäder till rekordhöga priser, samtidigt som antalet turistlägenheter har tredubblats. Bostadsbristen i centrala Málaga har drivit upp priserna i det före detta industriområdet väster om centrum. Med sitt läge vid kusten, ett stenkast från tågstationen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Historien bakom namnet: Málaga

Nu ska du få följa med till Málaga – huvudstaden i provinsen med samma namn. Vi ska dock inte upptäcka nya restauranger eller shopping, vi ska inte heller njuta av hamnen eller gå på museum. I stället ska vi förflytta oss i tiden för att ta reda på bakgrunden till stadens namn – varifrån härstammar […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.