Är du en av dem, som räknar ner till den stora dagen? Ja, då är det kanske nu som du skall börja planera. Hur skall det frias? Hur skall klänningen, buketten eller håret se ut? Hur gör man med invitationer? Traditioner? Och bröllopsresan?
Finn inspiration här i En Sueco – de följande sidorna är för dig som har en fest i antågande, men självklart också för dig som bara vill drömma med…

Ditt livs viktigaste bukett
Blomster är ett av de viktigaste ingredienserna på ett bröllop. De ger färg, liv och doft till kyrkan, festlokalen, tärnorna och marskalkarna, knapphål och frisörer och sist men inte minst till brudens bukett, som både i form och färg skall passa till hennes stil – modern, klassisk, avantgarde eller romantisk.
Flor Valentin, Centro Idea, Mijas – tel. 951 31 10 86

Brud-makeup och vackra naglar
Fransk manikyr ger naturligt vackra naglar – en ren och romantisk look för sommarens brud.
Centro Belleza’s svenska kosmetolog och makeup-artist lägger den finaste brudmakeup du kan önska. Beställ tid för en prov-makeup, så kan vi tillsammans finna den stil och de färger som passar dig bäst.
Centro Belleza, Centro Idea, Mijas – tel. 952 46 40 56

Exotisk romantik
Ett perfekt upplägg för ett romantiskt bröllop finner du på Hostal Las Islas. Den härliga terrassen med pool ligger mitt i den vackraste trädgård som ger en skön, rustikt lantlig stämning trots att Las Islas ligger i Torreblanca i utkanten av Fuengirola. Restaurang Fairuz, som är hotellets restaurang, bjuder på en blandning mellan exotiska, libanesiska rätter och somrigt medelhavskök och när festen slutar kan bröllopsnatten njutas i ett av de nyrenoverade rummen, som alla har balkong ut mot trädgården.
Hostal Las Islas och Restaurang Fairuz, Fuengirola – tel. 952 47 55 98

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.