Bra jazz framhäver stämningen på Roca Tranquila

Bra jazz framhäver stämningen på Roca Tranquila


Fredagskväll på Roca Tranquila; Ana Cisneros Jazz Trio underhåller gästerna med en bred repertoar ackompanjerat av kökets läckra jazzmeny.

Fredagen den 30 juli kunde man för första gången på Roca Tranquila njuta av live musik med det populära jazzbandet Ana Cisneros jass Trio från Málaga. Nyheten hade spridit sig till alla vrår på kusten, och inte ett enda bord var ledigt. De många gästerna hade med anledning av kvällen möjlighet att välja en sammansatt jazzmeny bestående av en Croft välkomstdrink, jungfruhummer med avokado, mango och örtsallad till förrätt, Presa Ibérica med mjuk, rostad och torkad lök, rosmarinsås och nypotatis till huvudrätt samt Tonga vaniljglass med persika till efterrätt. Man kunde naturligtvis också välja bland menyns frestelser.

Ana Cisnero är ett populärt namn i jazzkretsar både i Spanien och internationellt. Hon är född i Málaga, därifrån hon också har sin musikaliska bakgrund. Dessutom har hon bott ett antal år i Danmark. Det var där, som hon på allvar började älska jazzgenren. En erfarenhet som senare ledde till etablering av trion, som spelar på Roca Tranquila. Förutom Ana Cisneros består gruppen av pianisten Michele Faber och Dimitri Skidanov på kontrabas.

Poline Dyrup, som är sälj- och PR-chef på Roca Tranquila, berättar, att fredagarna med Ana Cisneros Jazz Trio redan är en stor succé. Därför kommer man att under hela september månad fortsätta att kunna uppleva trion varje fredag från kl. 21.30. Arrangemanget kommer att omfatta den läckra jazzmenyn, som såväl som själva konserten har varit otroligt populär under hela augusti månad.

För ytterligare information om Roca Tranquila och jazzarrangemanget samt bordsbeställning, ring 952 196 067 eller se: www.rocatranquila.es

Av en sueco

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.