De första 40 åren av mitt liv var jag överhuvudtaget inte intresserad av hudvård. Huden var någonting som tvättades, sminkades vid speciella tillfällen och smordes in med en bra hudlotion när det behövdes. Det straffar sig nu, när jag gärna vill se fin ut med en ungdomlig och elastisk hy utan allt för många pigmentförändringar. Ett av de hudvårdsmärken som jag tycker hjälper mycket bra är Imedeen, vars produktserie innehåller flertalet olika produkter till varje hudtyp och ålder. Mitt barnbarn som är 20 år, och som fortfarande har tonårshy med kvisslor och blemmor, har använt Imedeen Derma One med mycket bra resultat. Samtidigt studerades hans kostvanor, efter vilket det gjordes vissa förändringar. D.v.s. han fick minska på sockerintaget och också dra ned på antalet utekvällar.

Min dotter har precis varit och hälsat på. Trots att hon har rökt i många år har hon fortfarande fin hy, men hon börjar få små fina linjer. Därför fick hon i födelsedagspresent en Imedeen Time Perfection, som tagits fram för att minska fina linjer och rynkor.

Själv har jag valt seriens mest exklusiva och eleganta produkt Imedeen Renewal, som är förpackad i små silverfärgade doseringspåsar. Produkten är framtagen för oss, som har passerat 50 och som har passerat övergångsåldern. Den förbättrar hudens spänstighet och minskar pigmentförändringar mm.

Lock för öronen och blockerade öron
Min son klagade över att det kändes som om han hade lock för öronen och som om öronen kändes irriterade, och då hans stora fritidsintresse är att lyssna på musik, och då han alltid har haft bra hörsel, var han helt förtvivlad. Jag gav honom några goda råd om att inte låta A/C:n i bil-en blåsa rakt i ansiktet. Samma dag kom det, lite märkligt, en broschyr om ett naturligt medel, Vaxol, som är avsett för torra öron och vaxproppar. Medlet köptes med hem, och inom loppet av några dagar var öronproblemen borta.

Vaxol öronspray innehåller en medicinskt framställd och behandlad olivolja med 30 olika polyfenoler och med anti-inflammatorisk effekt. Under behandlingen utvidgas hörselgången och behandlingen gör hörselgången mjuk och smidig.

Du sprayar en dos i örat. Flaskan innehåller 200 doser, och medlet kan användas av såväl barn som vuxna.

D-vitamin kan förebygga cancer
Under de senaste åren har det nästan dagligen kommit rapporter om vikten av tillräcklig D-vitamin dosering, både i behandling och i förebyggande syfte av många sjukdomar.

D-vitamin är ett hormonliknande ämne som vi förr trodde bara hade betydelse för benmetabolismen, men nu har det äntligen blivit officiellt erkänt, att D-vitamin har många fler funktioner än vad man hittills har trott, en del helt utredda och andra delvis outredda.

D-vitamin kan antas vara bra mot:
Paradontose
Det kan ha effekt på benägenheten att ramla, när man blir äldre
Olika cancerformer, såsom bröstcancer och prostatacancer
Förhöjt blodtryck
Depression och eventuellt andra psykiska sjukdomar

Hör du till den äldre åldersgruppen, så var noga med att få tillräckligt med D-vitamin, då D-vitamin normalt bildas i huden när du är ute i solen, men när du blir äldre, blir huden tunnare och upptagningsförmågan av D-vitamin minskar, liksom att tarmens upptagningsförmåga av vitaminet också minskar.

Av Anni Dahms, Anni’s Vitalshop

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.