Bli din egen makeupartist

Bli din egen makeupartist

Før.

Efter.

– och lär dig att lägga en naturlig dagmakeup, en elegant kvällsmakeup och en snygg partymakeup inför årets sista fester.
På Centro Omegas nya makeupskola är du i händerna på en riktig expert. Lär dig allt om vinterns nya, snygga makeuptrender av deras professionella makeupartist, Yolanda Games, som har utbildat sig vid en av Spaniens absoluta toppskolor i Barcelona, och som har en bred erfarenhet som sminkör från filmvärlden, teater, modevisningar och reklamfilminspelningar, TV och som lärare. Ta med väninnorna, eller skapa nya bekantskaper, medan du lär dig att lägga din personliga makeup, så att den är diskret och naturlig dagtid, och elegant och spännande på kvällen.

Kurserna sträcker sig över fyra måndagar mellan kl. 18 och 20. Det finns bara plats för fyra personer per tillfälle, så när en grupp är fullbokad, väljs ytterligare en veckodag. Under-visningen är på engelska, och du kommer att lära dig lägga en snygg makeup och att använda produkt-erna till fullo. Efteråt är du ”utbildad” till att möta vintern med de bästa hudvårdstipsen och du har en god inblick i de senaste makeuptrend-erna anpassade till just dig.

”Det handlar dels om teknik och dels om produktval”, förklarar Yolanda Games, och utvecklar det: ”Rent makeuptekniskt kommer du att lära dig lägga en dagmakeup, en kvällsmakeup och en festmakeup, där färgerna väljs utifrån din hudfärg, dina ögon, ditt hår, stil och smak. Du kommer att lära dig, hur man får ögonen att verka större, kindbenen högre, ansiktet smalare eller rundare, samt alla möjliga andra tricks, som ska framhäva det vackra som naturen gett dig, medan vi döljer det, som du kanske inte är helt nöjd med.
I kursen här på Centro Omega har vi valt att arbeta med produkter från Montserrat Fajardos. Hon är en känd makeupartist från Barcelona och produkterna, som bär hennes namn, har hög kvalitet och är mycket lätta att använda; det finns primers, foundations med eller utan solskyddsfaktor, concealers, skuggor, läppstift och -pennor, anti-aging krämer och mycket mer”.

Yolanda Games, som dagtid undervisar i Málaga, kommer nu att, ett par kvällar i veckan, möta upp med Centro Omegas skandinavisktalande Yolanda Serrano, som redan känns igen av många svenskar för hennes professionella fotvård och effekt-iva lipomassage. ”Det är viktigt att kunna presentera nya och spännande initiativ för sina kunder”, säger Yolanda Serrano och poängterar, att professionalism och kvalitet är helt avgörande. ”jag kompromissar inte, och Yolanda och Fajardo-produkt-erna lever gott och väl upp till mina krav”, säger Yolanda och lämnar över ordet till sin namnesyster.

”Jag har alltid velat arbeta med skönhet och image, och det fanns inte en väninna, granne eller docka, som inte fick sitt hår uppsatt och en makeup lagd. När jag blev tillräckligt gammal, började jag att undersöka möjligheterna för att utbilda mig inom branschen, och först när jag hittade skolan i Barcelona, var jag nöjd. Det skulle vara någonting extraordinärt – och det blev det. Nu vill jag dela med mig av mina kunskaper och lära de skandinaviska kvinnorna några av de tekniker, som jag själv använder för att uppnå det vackraste och snygg-aste resultaten”.

Vill du tillbringa några inspirerande och kunskapsgivande timmar, där du naturligtvis kommer ”hela ansiktet runt” både med den grundläggande hudvården och med makeuptekniker, makeuptips och -tricks och goda råd, registrera dig hos Centro Omega i centrala Fuengirola. Tel. 952 59 20 08. Du kan också boka tid hos makeupartisten, om du vill ha en perfekt makeup lagd för ett alldeles speciellt tillfälle.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.