INREDNING | till bostaden

INREDNING | till bostaden

Ombyggnationer, idéer och design


Med kvalitet och funktion tar Trä & Sten fram lösningen för att uppfylla din dröm, allt utifrån dina behov och din ekonomi. För Peter Larsson, som driver företaget, är det viktigt med ha en nära kontakt med kunden, men även med andra inblandade så som arkitekter och leverantörer, allt för att få det perfekta slutresultatet.

”Just nu, när det börjar bli kallt, är efterfrågan stor på tarkett, och dessa importerar vi från Sverige”, berättar Caroline, på Trä & Sten, och fortsätter: ”Vi är väldigt noga med kvaliteten, och arbetar bara med leverantörer som vi själva är trygga med. Lösningar och design tar vi fram tillsammans med kunden och är alltid öppna för nya förslag.”

Husarbete/ ROT-avdrag gäller även i Spanien

För att få skattereduktion för husarbete/ROT krävs att du äger bostaden där arbetet utförs och att du bor i den, eller använder den som fritidsbostad.
Skattereduktionen medges med halva arbetskostnaden upp till 50 000 sek. per person och år.

Som hushållsarbete räknas:

Reparation och underhåll, ombyggnad, tillbyggnad (ROT-arbete)
Hushållsarbete som städning, klädvård, enklare trädgårdsarbete samt barnpassning och annan tillsyn.

Mer info på: http://www.skatteverket.se/privat/skatter/fastigheterbostad/husarbeterot.4.2e56d4ba1202f95012080002966.html
Besök Trä & Sten på:
Calle Las Malvas 62
296 60 Nueva Andalucía, Marbella
eller: www.tra-sten.com
Det går också bra att ringa, tel: 952 907 020

 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.