Korallsand – ger dricksvatten med god smak

Korallsand - ger dricksvatten med god smak

Dela

Så enkelt är det att använda korallalg:
Fyll en 1 ½-litersflaska med vatten från kranen. Lägg i en korallsandpåse (den ska inte öppnas) och skaka om ordentligt. Efter endast tio minuter är allt klor borta från vattnet och det kan drickas. Man kan sedan låta korallsandpåsen ligga i vattnet i upp till ett dygn, varvid vattnet berikas ytterligare med mineraler. Flaskan kan bevaras i såväl kylskåp som i rumstemperatur.

Klor och ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar
Den eviga faran för bakterier i dricksvattnet skapar behovet av att tillföra klor i vårt dricksvatten. En del menar att klor inte är skadligt, medan andra forskare menar att ämnet är ytterst skadligt då det medför en stor ökning av risken för hjärt- och kärlsjukdomar – oavsett om man dricker vatten med tillfört klor eller kokar mat i det.

Klor och problem med mikrobakteriefloran i mage och tarm
Klor dödar bakterier när det tillförs dricksvattnet, men vad sker det i mage och i tarm när vi dricker vatten med klor? Kan vi vara säkra på att kloret inte också dödar några av de goda bakterierna som vår matsmältning är beroende av? Mycket tyder på att vårt klorberikade vatten har en negativ effekt på vår tarmflora då fler och fler människor ordineras produkter som t ex Symbioflor, Multidophilus eller liknande.

Aqua Puro korallsand
är ett vattenförbättringsmedel för privat bruk
är en liten påse som innehåller 100 % naturliga ingredienser
tar bort klor, bakterier och tungmetaller från vattnet
reglerar pH-värdet till mellan 7,5 och 8,5
tillför mineraler och spårämnen till vattnet
Aqua Puro påsar kan även användas i vin, juice, saft, kaffe och te för att neutralisera syror, tannin och e-tillsatser, dessutom ger det en rundare smak
rensar frukt, grönsaker och bär från spårämnen och tungmetaller
till vin och kaffe rekommenderas dubbel dos.

Aqua Puro korallsand kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Av Vitamina, Centro Idea

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.