Sommarbehandling med oxygen från Sothys

Sommarbehandling med oxygen från Sothys

Dela

Sothys
 
En supereffektiv ansiktsbehandling som tillför din hud syre är den senaste nyheten från Sothys. Ansiktsbehandlingen är baserad på bl.a. frukter, vitaminer och karitesmör. Med de vackra hallonen och den exotiska kärleksfrukten litchi friskas huden upp genom innehållet av fruktsyror medan vitaminerna B5, PP och C återuppbygger cellerna i huden så att den får tillbaka sin energi och lyster.
Huden peelas med en mjuk lermask för att ta bort de döda hudcellerna. Därefter är huden mottaglig för de aktiva vitaminer och frukter som finns i det serum som påstrykes.
Huden masseras sedan med det mjuka karitesmöret och tar således upp näring till cellerna.
Behandlingen avslutas med en peel-off mask framställd av solmogna hallon.
Oxygenbehandlingen förbereder huden och gör den redo för sommaren med massor av solstrålar och uttorkning. Den är effektiv för alla hudtyper och är en mycket avslappnande och skonsam behandling.
Det handlar om en limited edition-behandling, som endast kan fås under juni, och därför rekommenderas det att boka tid så snart som möjligt.
 
Kontakta kosmetolog Nana Norrbom på tel. 610 71 60 48
 
shutterstock 192937205
Av Nana Norrbom

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.