Medicinsk infraröd Termografi
vitafakta
 
Kom igång bra med 2015

Vitafakta Health Clinic har i över 25 år fokuserat på hälsosam livsstil och livskvalitet. Baserat på analyser av livsstil, kost, mikroskopi av Levande Blod och Oxidativ Stress Test får klienter hjälp med att optimera sin hälsa. Senaste nyheten är Medicinsk Termografi. Med hjälp av en infraröd kamera mäts hudens yttemperatur, som påverkas av blodgenomströmningen. När vi t ex stukar en ankel strömmar blodet till skadan och huden blir varm. Likadant är det med inflammationer, andra vävnadsskador och cancerknölar. När fysiologin förändras ändras blodgenomströmningen och därmed temperaturen i huden.
Den ultrakänsliga infraröda kameran och den tekniska informationen skapar en bild som sedan undersöks för tecken på möjlig sjukdom eller skada. Det är ett unikt sätt att se och känna förändringar i kroppen.
Medicinsk Termografi vinner allt mer mark i Europa och har länge använts i USA. Som exempel kan nämnas att vid en kroppsscanning visualiseras områden i kroppen där eventuell sjukdom eller störning är på gång, ofta långt tidigare än vävnadsförändringar eller knölar uppstår i relation till cancer, smärttillstånd, idrottsskador och icke anatomiska strukturer.
Termografi kan med fördel användas som kompletterande undersökningsmetod vid mammografi och vid t ex misstänkta områden, arvsområden eller tät bröstväv, som kräver närmare undersökning av bröstet.
De infraröda bilderna skickas till specialutbildade läkargrupper i USA som sedan utarbetar en rapport med deras värdering samt förslag.
Går du med smärtor, skador, inflammationer, problem med immunförsvaret, matsmältningsproblem, diabetes eller autoimmuna sjukdomar kan en Medicinsk Termografi ge dig en överblick över vad som kan göras.
Medicins Termografi är 100 procent riskfritt, non-invasiv, smärtfri och fri från röntgenstrålar.
Medicinsk Termografi ger dig en överblick över din kropps svaga och starka sidor så att du kan agera i tid.
Under januari fokuserar Vitafakta Health Clinic speciellt på förebyggande och utöver deras vanliga medicinska hälsokontroll erbjuder de kontroll av blodtryck, puls, syremättnad samt mätning av vikt och blodprocent. Kom igång bra med det nya året.

 
För mer information kontakta kliniken.
 
Vitafakta Health Clinic
Pernille Knudtzon, MD, och Katinka Burmeister, sjuksköterska
www.vitafakta.es
vitathermo@gmail.com
694 431 864
Av Pernille Knudtzon, Vitafakta Health Clinic

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.