BodyTalk – om att ge sin kropp en röst.
bodytalk
 
Vad är BodyTalk?
Som namnet antyder är det kroppskommunikation – dels mellan oss och vår kropp samt dels mellan kroppens celler. Vi är skapade till att kommunicera med vår kropp, förstå dess signaler (symptom) och hjälpa den med att behandla orsaken till symptomen. Dessvärre förstår inte vi människor det längre. Vi har lagt på locket på vår intuition med modern livsstil, stress, prestationsångest, informationsteknologi osv. Som BodyTalker återetablerar jag förbindelsen mellan klienten och dennes kropp så läkningen av fysiska skavanker och mentala tillstånd kan skyndas på. BodyTalk skapar klarhet i hjärnan och styrka i kroppen.
 
Ska man ha en konkret sjukdom för att komma till BodyTalk?
I min klinik träffar jag människor med allt från nageltrång till cancer i stadiet IV, människor med mentala utmaningar eller som önskar att hitta vägen ut ur ett läge med stagnation mot ett mer harmoniskt liv. Kroppen har svaren, och visar vägen – när den blir hörd.
 
Passar BodyTalk även för barn?
Absolut! Barn tar mycket lätt emot BodyTalk för de är inte, liksom vuxna är, styrda av en rad fastlåsta tankemönster och vanor. Jag behandlar barn med både fysiska och mentala problem. Och här är det viktigt att föräldrarna förstår att de är de viktigaste i barnens miljö, varför de även är viktiga medspelare i processen.
 
Hur många sessioner ska man ha?
I många fall räcker det med en session men jag det kan jag inte svara på förrän sessionen är slut. Här är det kroppen som låter mig veta huruvida ytterligare en session har prioritet och när det är optimalt att en eventuell sådan bör äga rum. Sedan är det naturligtvis upp till klienten om hon/han har lust att gå vidare med de teman som har kommit upp under den första sessionen. Många människor tycker så mycket om BodyTalk att de kommer regelbundet för att bevara kroppen i en bra fysisk balans och för att hålla igång den personliga utvecklingen. Det är en fantastisk känsla att se glada, upplyfta och energifyllda människor lämna min klinik.
 
Hur går en BodyTalk-session till?
Efter ett samtal då klienten berättar om sina symptom och önskningar för sessionen lägger hon/han sig på britsen – fullt påklädd. Behandlingen, som pågår en timme, är noninvasiv och behaglig. De flesta känner sig avslappnade, lugna och mycket klara i huvudet efter en BodyTalk-session. Jag förklarar för klienten om de ämnen som har kommit upp under sessionen och alla får lära sig att själva utföra hjärnbarksbalansen, som är ett fantastiskt redskap till mental och fysisk läkning, för att förebygga, första hjälpen, att somna eller att vakna upp till. Tekniken tar ca tre minuter och majoriteten av mina klienter utför den varje dag. De kan helt enkelt inte låta bli.
Hjärnbarksbalansen byter ut de ”säkringar” som har gått, återskapar cellkommunikationen och balanserar höger och vänster hjärnhalva. Det ger förnyade krafter till din hjärna – och gör den så glad.
 
Vad med livsstilsjukdomar?
Vi lever i en tid som både är spännande, rik på möjligheter och potential tillväxt, men den är också överväldigande stressig, krävande och utmattande. Hur får man en balans mellan dessa två ytterligheter utan att brännas ut helt? Utan att känna att livet bara passerar förbi? Hur sätter man gränser kring det som verkligen är viktigt och det som inte är det – utan att få dåligt samvete och skuldkänslor? Det är här som jag kommer in med BodyTalk, så kroppen kan göras redo att bekämpa orsaken till de symptom som vi kallar livsstilssjukdomar; fibromyalgi, stress, diabetes, cancer, depression, svagt immunförsvar, ångest etc.
 
Arbetar du även med djur?
Ja, BodyTalk passar även djur – oavsett om det handlar om ett hälsoproblem, beteendemönster eller en önskan om en djupare förståelse och därmed ett bättre förhållande mellan dig och djuret. Att få kontakt med ett djurs medvetande är en gåva som alla djurägare bör uppleva. Speciellt husdjur tar på sig ett stort ansvar för deras ägares handlingar och övertar element av vårt fastlåsta tanke- och beteendemönster då de observerar oss så intensivt. Därför är de oftare sjuka än deras fria artfränder.
 
Är BodyTalk alternativ medicin?
Jag tycker att det är mediciner med namn som man knappt kan uttala och med innehållsförteckningar som man inte förstår, som bör vara alternativet. Med det sagt så nej, BodyTalk är inte alternativ medicin, det är en kompletterande behandling som på ett fint sätt integreras med både konventionell medicin och andra behandlingsformer.
BodyTalk är energimedicin – ett medvetenhetsbaserat hälsosystem som tar hänsyn till den stora bilden. Även det finaste subtila sinnet kan vara en zip-enhet som öppnar upp till någonting som ingen hade tänkt på – och det kan vara nyckeln. Den minsta cellen har en medvetenhet som kan vara ur balans och ha behov av att bli värderad på nytt, så att den återigen gör det som den är skapad till att göra – och det kan få det stora kugghjulet att snurra runt så att läkning kan ske.
 
Vill du uppleva de mirakel som din kropp kan utföra, då är du mycket välkommen till mig.
 
Ring mig på tel. 0034 607 62 91 06 – eller läs mer om BodyTalk på: www.ensueco.com.
Skriv BodyTalk i sökfältet och du kan välja mellan BodyTalk-artiklar om att från hormonella obalanser, depressioner, utbrändhet och stress till ätstörningar, migrän, fibromyalgi, cancer, diabetes, ångest och immunförsvar.
Av Helle Espensen, auktoriserad BodyTalker

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.