Kom i form på Marbellas bäst utrustade gym Glow

Kom i form på Marbellas bäst utrustade gym Glow

glow
 
År efter år lämnar många av oss samma nyårslöfte om att vi ska ta bättre hand om oss själva och efter allt gott under helgerna som har varit menar vi det också. Dock kan det vara svårt att hålla motivationen uppe och det som ofta krävs är att göra träningen till en upplevelse, varje gång.
Begreppen att vara mer hälsosam och ta mer hand om sig själv rymmer mycket. Bland annat handlar det om den inre hälsan, där balans och välmående kan uppnås genom bland annat rätt kost och andligt lugn. Det handlar också om utseendet – att vi känner oss tillfreds i våra kroppar. Och visst är det så att insidan och utsidan hör ihop.
 
Detta helhetstänk har man lyckats förverkliga på gymmet Glow. Med över 2 500 kvadratmeter kan Glow, i det prestigefulla Playas del Dugue i Puerto Banús, utan problem kvalificera sig som bäst utrustade gym och spa i Marbellaområdet.
Glow, som öppnade för drygt två år sedan, har nyligen genomgått en totalrenovering och erbjuder den mest innovativa träningsutrustningen man kan tänka sig och anses idag vara ett av kustens bästa gym. Här erbjuds bland annat Indoor Bike med de mest moderna motionscyklarna från Tomahawk, bodybuilding med den senaste utrustningen från Life Fitness och alltid med en tränare närvarande samt aktiviteter för både barn och vuxna som balett, dance, zubma, toning, body power, kickboxning, tornado, flamenco, yoga, pilates och stretching. Det finns även utomhusaktiviteter som kajak och padel surf.
För dem som vill skämma bort både kropp och själ erbjuder Glow även olika wellnessaktiviteter vari det fokuseras på avslappning och välvara. Bland annat kan det njutas av den uppvärmda saltvattenpollen, jacuzzin, bastun eller det turkiska badet.
 
Efter träningen eller vistelsen i spat finns det möjlighet att få lite att dricka och äta i Glow Café, där kocken Javier Santana, som är specialist på medelhavsköket, även erbjuder konditorikakor, som redan är mycket populära.
Som pricken över i:t erbjuder Glow Beauty på 750 kvadratmeter med ett stort utbud av skönhetsbehandlingar. Med den eleganta inredningen och den behagliga atmosfären kan inte ramarna för en läcker skönhetsbehandling bli bättre.
 
Vill du också komma i form och vårda dig själv,
ring till Glow på: 952 90 85 07 eller se: www.glowplayasdelduque.com.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.