Nyttiga appar för din resa till Spanien under 2018 – del 4

Nyttiga appar för din resa till Spanien under 2018 – del 4

Det finns så mycket att se och göra i Spanien att det faktiskt kan tänka sig att du kan komma att behöva en hjälpande hand under din resa. Denna månad har vi valt ut fem nyttiga appar som kan hjälpa dig med allt från att välja strand för dagen till att lära dig spanska, och mycket mer.
 
Här får du del 4 av nyttiga appar till din spanienresa!
 

Triposo

Triposo är en spansk reseguide som erbjuder allmän information samt offline-kartor till fler än 100 städer i Spanien. Triposo erbjuder tips till olika sevärdheter, restauranger och nattliv, och de går även att hitta de gömda pärlorna och unika lokala platser med denna app. Det är till och med möjligt att kolla veckans väderprognos, använda appens valutaomvandlare och så kan den hjälpa dig i letandet efter favorithotellet för din resa till Spanien. Användarvänligheten gör det lätt att hitta runt bland appens funktioner och personifiera just din resa!
 

iBeach

Letar du efter en lugn strand för en familjedag eller vill du hitta de bästa vågorna för surfing? I så fall är iBeach appen rätt för dig. Med denna app kan du bland annat hålla koll på väder- och vattenförhållandena liksom se om det finns en nudiststrand i närheten och om stranden är lättillgänglig. Det är också möjligt att se satellitbilder av stranden och området. Med iBeach kan du hitta den perfekta spanska stranden för ditt behov, och kartfunktionen gör det lätt att hitta dit.
 

Duolingo

Duolingo är en av världens mest populära plattform för att lära sig språk. Lektionerna varierar och innehåller en mix av både tal- och hörövningar, översättningar och flersvarsfrågor. Få poäng för rätt svar, spela mot klockan och klättra på nivåstegen, allt samtidigt som du förbättrar din spanska. Med Duolingo kan du lära dig spanska helt gratis medan du spelar ett roligt spel.
 

StepsApp

StepsApp är en stegräknar-app till iPhone, som kan mäta alla aktiviteter. Denna app räknar dina steg, antal kilometer du går samt antalet kalorier som du förbränner, helt automatiskt. Med vecko- och månadsöversikten som följer med i appen kan du lätt se när du är som mest aktiv. StepsApp är användarvänlig och gratis, så finns det även olika tillval som kan köpas till appen.
 

WifiMapper

Med hjälp av WifiMapper kan du hitta gratis Wifi-hotspots överallt i Spanien. Med denna karta kan du lätt se var det finns hotspots och appen talar även om vilken sorts plats det är, hur säker förbindelsen är samt till och med om stället har gott kaffe! Spara din mobildata och res i Spanien med WifiMapper.
 
Har du tips på en app som du använt i samband med resa eller vistelse i Spanien, skicka då ett e-mail till: isabella@norrbom.com, så tar vi med den i magasinet!
 
Av Isabella Oliver, isabella@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.