Letar du efter någonting alldeles speciellt? En bostad vari du på morgonen kan njuta av utsikten över Medelhavet och golfdalen i Marbella? Då är The View Marbella platsen där du kan få dina drömmar uppfyllda.
Två prestigefyllda företag skapar topprojekt
The View Marbella är ett projekt som blivit till genom samarbetet mellan de två prestigefyllda företagen Wilma Development Spain och Sierra Blanca Global, som bildar namnet Wilma Sierra Blanca.
Det är första gången som dessa två erfarna konstruktörer arbetar tillsammans och deras gemensamma styrka bidrar till att lyfta upp projektet till att vara ett av de topprojekt som finns på Costa del Sol just nu.

Lägenheter med villa-byggstil

Tanken bakom The View är att skapa en unik Boutique-känsla, var alla parametrar, som normalt finns när det byggs en villa, nu överförs till byggandet av lägenheter.
”Normalt bygger man villor på ett sätt och lägenheter på ett annat. I The View har villabyggstilen överförts till lägenheter – vilket ger en extremt hög kvalitet”, säger marknadsförings- och säljchefen Simon Boxus.
Sätt din egen prägel
Alla material är speciellt utvalda och byggherrarna är många gånger själva med i valet av t ex golv, handtag och kranar. Kvaliteten ska vara rätt, det ska vara enastående och det ska vara snyggt, så det kompromissas inte med någonting. Och som ny ägare har du möjlighet att sätta din personliga prägel på ditt framtida hem tack vare att The View har en katalog med möjligheter från vilken du kan välja det du vill ha från utbudet av produkter. Du kan fritt personifiera golv, kök, badrum m.m.

Snygga gemensamma utrymmen

The View Marbella är framtaget som ett boutique-projekt och inkluderar privata faciliteter på plats: Fullt utrustad hälsoklubb med 25-meters bassäng, fullt utrustat spa, gym och lekplats för barn.
Inom området, där det finns tre andra urbanisationer, finns ett stort klubbhus med faciliteter som spa, butik med livsmedel, bar, restaurang, uthyrningsservice och några gym samt 24-timmars vaktservice.
14 av 49 lägenheter i fas 1 är redan reserverade, dessa står färdiga våren 2021.
I byggprocessen används Sismo-systemet. Detta är speciella byggblock med många fördelar som att det bland annat är mycket miljövänligt, 100 procent hållbart och de termiska och akustiska egenskaperna minskar energiförbrukningen i bostaden, vilket också ger en modern och ekologisk konstruktion.
 
Försäljningskontor:
Urbanización La Alborada
Ctra. de Ronda, 29679 Benahavís, +34 901 233 605
www.theviewmarbella.com
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.