Äkta argentinsk tangopassion kommer till Nerja

Äkta argentinsk tangopassion kommer till Nerja

En jättestor scenografisk uppsättning, exklusiva kostymer och en värld av historier – så blir det när gruppen La Porteña Tango uppträder i Nerja med deras nya föreställning.
 
Med fler än 120 konserter under lite mindre än ett och ett halvt år i Argentina, Spanien, Norge, Ryssland, Krim och Ecuador firar gruppen La Porteña Tango nu sitt 10-årsjubileum med en föreställning som de kallar Noches de Tango. Föreställningen innehåller ett sammelsurium av de största tangosuccéerna som de turnerat med i 20 länder.
 
Musiken är levande och sången framförs bland annat av den berömda sångaren Mel Fernandez. Fyra dansare står för dansen och koreografin är gjord av tidens mest erkända och prisade dansare: Carlos Guevara och Débora Godoy.
 
Deras föreställning har setts av fler än 300 000 personer och är älskad av kritikerna – La Porteña Tango har blivit den tangogrupp som lockar flest åskådare i Europa.
 
Kom till kulturhuset i Nerja den 8 november och upplev en oförglömlig kväll med ett par timmar fyllda av tango, dans och poesi!
 
Porteño refererar till en person som kommer från hamnstaden Buenos Aires, som ligger provinsen Buenos Aires i Argentina. Direktöversatt betyder det ”person från hamnen”.
 
Porteño ska inte förväxlas med invånare i provinsen Buenos Aires, som kallas bonaerenses.
 
Konstnärerna
Alejandro Picciano, gitarr, koreografi och scenografi
Federico Peuvrel, piano
Matías Picciano, bandoneon
Mel Fernández, sång
Carlos Guevara och Dévora Godoy, dans
David och Juana, dans
 
Praktisk information
Föreställningen ges fredagen den 8 november kl. 21.00 och den är drygt två timmar lång.
Biljetter kostar 18 euro styck och kan köpas i biljettluckan mellan kl. 10 – 14 eller på www.mientrada.net.
 
Centro Cultural Villa de Nerja
C/Granada 45 – Nerja
 
Mer information
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.