Bli redo för sommaren redan nu!

Bli redo för sommaren redan nu!

De flesta kvinnor känner till problemet med eyeliner och brynpenna, som blir mjuka och svåra att arbeta med i värmen. Även huden blir varm och makeupen ”försvinner” nästan bokstavligen som dagg i solsken – eller rinner ut eller kladdar, så att strecket som från början prydde fransraden plötsligt sitter mitt på ögonlocket. Många känner säkert också igen att man tecknat två fina bryn på morgonen bara för att senare på dagen se sig i spegeln för att konstatera att man plötsligt bara har ett ögonbryn… hur kul är egentligen det? 


Här kan permanent makeup vara lösningen.

Med permanent makeup kan ögonbrynen fräschas upp eller göras tydligare genom att permanent makeup läggs in mellan de naturliga hårstråna. Den senaste tekniken är den så kallade 3D-tekniken, med hår tecknat som naturliga hårstrån. Färgmöjligheterna är många, med allt från varma till neutrala och kalla nyanser. Bryn skapade med permanent makeup håller i ca två till tre år, varefter de behöver fyllas på, för de försvinner.

Den permanenta eyelinern kan göras på olika sätt; fint och smalt eller lite bredare för den som vill ha en mer framträdande look – och viktigast av allt, den sitter kvar där den ska, oavsett om man kastar sig i havets vågor, svettas på tennisbanan, shoppar igenom den sommarvarma storstaden eller bara har en lång och hård arbetsdag på kontoret.

Permanent eyeliner finns i den populära svarta färgen eller i snygga blåa och gröna nyanser. Det mesta är möjligt att blanda sig till, så favoritfärgen från ens kajalpenna kan ganska enkelt kopieras med fint resultat.

Att teckna upp läpplinjen är lika populärt då det gör munnen mer uttrycksfull. Den naturliga läpplinjen har en tendens att bli otydligare med åren och vi alla vet hur snabbt även en kvalitets-läppenna försvinner eller hamnar på vattenglaset med läppstiftet. Med den permanenta läpplinjen räcker det ofta med att bara använda lite lip gloss, då linjen ger både form och färg till läpparna.

Färgmöjligheterna är många och den permanenta önskelooken kan uppnås på bara några timmar på kliniken.

Permanent makeup är testat för att säkra att till och med kvinnor med extremt känslig hud inte upplever allergiska reaktioner. Alltså är permanent makeup en bra lösning till kvinnor som får allergiska reaktioner som eksem, klåda och irritation av vanlig makeup. 

Få fina ögonbryn, läppar eller eyeliner som sitter där den ska, dygnet runt, innan värmen och badsäsongen startar på allvar.

För bokning av testkonsultation, kontakta Nana Norrbom på tel. 610 716 048.

Av Nana Norrbom

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.