Medicinsk turism är resebranschens snabbast växande sektor i Europa. Sjukvårds- och wellness-turism ser en massiv ökning på 10-15 procent varje år. Spanien har hållit sin plats som en av de populäraste länderna att resa till från Skandinavien, de Brittiska öarna samt Baltikum. 

Privatklinik där du kan kommunicera på ditt eget språk.

Varför attraherar privat sjukvård utomlands? 

Dagens resenärer brukar vara mycket prismedvetna och göra jämförelser mellan privatklinikvård i sitt hemland och i t ex Spanien. De som vill komma undan lite billigare, eller slippa långa väntetider, tar sig gärna till en privatklinik där de kan kommunicera på sitt eget språk, med pålitlig och högkvalitativ vård, och samtidigt passar de på att kombinera de medicinska behandlingarna med vanlig turism.

Stadigt stigande priser för sjukvård och långa köer till nationella hälsovårdstjänster i EU-länderna får många resenärer att leta sig till olika slags behandling utomlands. 

Specialister i världsklass som garanterar att du är i goda händer.

Sol Eyes internationella kliniker på Costa del Sol i Spanien specialiserar sig på ögonmedicin, -kirurgi och läkartjänster i världsklass. Företaget har funnits sedan 2014 och har expanderat i jämn takt sedan dess. I dag har de två kliniker i Málagaregionen med ögonkliniker där du kan dra nytta av deras ögonspecialisttjänster som t ex årliga undersökningar, specialvård, torra ögon-behandling, laser-ögonoperation eller bli av med katarakt eller ålderssynthet. Den medicinska avdelningens tjänsteutbud omfattar ortopeder, kärlkirurg, plastikkirurg, fysioterapeuter, gynekolog, urolog och kosmetologer, alla i världsklass. Du tas hand om av erfarna specialister som garanterar att du är i goda händer. Klinikerna består av lokaler designade in i minsta detalj enligt Dr. Petri Oksmans önskemål med toppmodern undersöknings- och behandlingsutrustning samt erbjuder den samlade erfarenheten av personalens tiotusentals gjorda ingrepp under flera decennier.

Toppmodern undersöknings- och behandlingsutrustning.

Patientberättelse

”I dag, på årsdagen efter min linsoperation, började jag tänka på hur allt gick till. Det kändes som ett bra beslut att byta ut Finland och frost i mitten av januari till Spaniens värme, för att ta hand om problemen med ålderssynthets som jag länge gått med. I över 40 år hade jag klarat mig utan glasögon, och tanken på läsglasögon kändes allt mera onaturligt för mig. Förundersökningen genomfördes under semesterens första dag. Sedan fick min fru och jag, i lugn och ro, njuta av goda tapas, fina sandstränder, bergsbyar, vandring och den andalusiska solen. På själva operationsdagen kände jag mig lite spänd, men personalen hos SolEyes fick mig, tack vare deras säkerhet och trygghet inom sitt fack, att slappna av fort. Operationen i sig var lätt gick fort, och bara 15 minuter efter operationen kunde jag läsa texten på mobilskärmen, någonting jag inte hade kunnat göra på länge – så känslan var fantastisk! 

Jag vill rikta ett stort tack till den skickliga ögonkirurgen Petri Oksman, och jag kan varmt rekommendera SolEyes. Detta var en semesterresa vilket jag fick både nytta och glädje till resten av mitt liv!”, berättar Juha, 50 år.

Av Sol Eyes

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.