NordKap Living™ – Skandinavisk wellness till hemmet

NordKap Living™ – Skandinavisk wellness till hemmet

SPA Kompagniet startades 2001 och sedan dess har pilen bara pekat uppåt. Med tiden har vi vuxit, och i dag har vi fyra butiker i Danmark, en svensk webbutik och nu så har turen också kommit till soliga Spanien, där vi går under namnet NordKap Living™.

Med 20 års erfarenhet drar vi oss inte för att kalla oss själva experter på spa, bastu, inredning och allt annat vi säljer. Därför får du alltid topprofessionell hjälp och tips när du handlar hos oss.

NordKap™ – vårt eget varumärke

Under vårt varumärke NordKap™ producerar vi själva det mesta i vårt sortiment. Det gör det möjligt för oss att hålla våra priser så låga som möjligt, eftersom det inte finns några dyra mellanled från fabriken till vårt lager. 

Detta är samtidigt också din garanti för absolut toppkvalitet. NordKap™ säljer enbart produkter som lever upp till våra egna, mycket höga kvalitetskrav – och när vi själva står för produktionen kan vi garantera att till och med minsta lilla detalj är i absolut världsklass.

Vad kan du således hitta hos oss?

I stort sett allt som har med wellness att göra. Vi säljer till både privatpersoner och företag, så vi har någonting för alla.

Spabad till varje hem eller sommarhus

Fullständig avslappning för hela kroppen i ett härligt spabad ute eller inne. Spabad är vår absoluta specialitet, och vi har ett enormt utbud av både utomhus- och inomhusspabad samt vildmarksbad/hot tubs.

Oavsett om du vill ha en liten, kompakt modell med plats för två, eller om du söker efter ett stort och rymligt spa med plats för 14 personer samtidigt, så har vi det du söker.

Elektroniken i spabaden kommer från världsledande producenter inom detta fack. Samtidigt är den speciella isoleringen, som finns i alla våra spabad, anpassad till nordiska förhållanden – så att du är säker på att spat håller värmen bra här vid Medelhavet!

Bastur – både traditionella och infraröda

Bastur har använts av människor i hela världen i tusentals år. Vetenskapen har flera gånger bekräftat att det finns många hälsofördelar i samband med regelbundet bastubadande, vilket du kan läsa mycket mer om på vår webbplats.

Om du hör till de mer aktiva, eller kanske hyr ut till personer som tycker om att träna och motionera, rekommenderar vi att ta en titt på infraröda bastur. Denna moderna form av värmebehandling har nämligen visat sig ha många positiva effekter i förhållande till återhämtning och behandling av ömma leder och muskler.

Vi säljer både färdiga bastukabiner samt ger dig möjligheten att bygga din egen, helt från grunden. Det trä som används till kabinen är bland det bästa i världen och elektroniken samt tillbehören är säkra, effektiva och långsiktigt hållbara.

Eleganta badkar i patenterad konststen

Under vårt varumärke NordKap™ har vi också ett stort utbud med badkar, både modeller som kan byggas in och inte minst fristående. Speciellt inom den sistnämnda kategorin är vi stolta över att erbjuda många möjligheter i italiensk design i vår patenterade konststen, RockSolid™. 

Denna alldeles speciella stentyp ger en mycket hård produkt med en yta utan porer. Det ger badkaret ett exklusivt uttryck i matt vitt, som är mycket lätt att göra rent.

Om du föredrar ett badkar som inte väger så mycket har vi även ett stort utbud med badkar gjorda i sanitär akryl.

Som någonting alldeles exklusivt har vi, som de enda i världen, utvecklat en teknik som gör att vi kan göra våra akrylbadkar med samma mattvita yta som våra RockSolid™-kar. Tack vare det kan du välja mellan akrylkar med antingen matt eller blank yta.

Allt till badrummet

Badkar är långt ifrån det enda som vi har att erbjuda till badrummet. Faktiskt har vi ett brett utbud med både badrumsmöbler, armaturer och inte minst handfat, gjorda i samma RockSolid­™-konststen som våra stenbadkar.

Avslutningsvis erbjuder vi även flera glaslösningar till både duschkabiner och andra glasinstallationer. Som med i stort sett allt annat i vårt sortiment tillverkar vi även vårt glas själva, vilket gör att vi kan erbjuda låga priser även på dessa produkter – utan att kompromissa med kvaliteten.

Besök vår butik eller webbplatsen

Vi skulle kunna skriva en hel bok om alla våra produkter, men i stället uppmanar vi dig att ta en titt förbi vår exklusiva butik i Mijas (Málaga) eller besök vår webbplats: nordkapliving.es.

Har du frågor eller bara skulle vilja ha lite tips i din jakt på den perfekta produkten så är vi naturligtvis glada för att hjälpa till. Du kan ringa oss på: +34 683 427 904 eller skicka oss ett e-mail till: info@nordkapliving.es, så svarar vi så snart vi kan.

Vi följer naturligtvis alla gällande regler och rekommendation med hänsyn till coronapandemin!

Nordkap Living

C/ Verónica 13

29651 Mijas

Tel. +34 683 427 904

info@nordkapliving.es

www.nordkapliving.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.