Ny innovativ metod för att hitta perfekta glasögon

Ny innovativ metod för att hitta perfekta glasögon

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Hos Dan Optica kan man nu få en 3D-mätning av ögonen. Denna innovativa metod gör det ännu säkrare att hitta ett par perfekt passande glasögon till varje enskild person. Mätmetoden är uppfunnen och utvecklad av företaget Essilor utifrån tanken ”desto bättre man känner ögat, desto lättare är det att hitta de perfekta glasögonen”. Metoden kallas Eyecode och är det nyaste inom optikervärlden. Med ordet Eyecode menas förstås ögats kodning.
Med det nya systemet tar man en 3D-mätning av ögat med utgångspunkt i centrum av ögats rotationspunkt. Resultatet är ”Eyecode” eller ögats kodning och med detta kan man i kombination med anpassning, genom ögats visuella beteende samt glasstyrkan uppnå den bästa, mest personligt anpassade, fysiologiska lösning på marknaden. Med Eyecode uppnås dessutom ett glas som är fem gånger mer exakt än vad som tidigare varit möjligt.
Med en Eyecode mätning kan de som är trötta på att inte kunna se optimalt med sina nuvarande glasögon, få ett par som är 100 % anpassade till den personens syn som det gäller.
Hos Dan Optica är målet alltid att vara ett steg före i utvecklingen för att kunna erbjuda de bästa lösningarna. För mer information om Dan Opticas många andra produkter, se www.danoptica.com.

Av Dan Optica

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco