Drömbröllop på Buddha Beach i Puerto Banús

Drömbröllop på Buddha Beach i Puerto Banús

Sommaren står för dörren och för många förälskade par skall kärleken nu äntligen firas med ett härligt sommarbröllop. Buddha Beach är en perfekt plats att arrangera bröllopsmottagningen eller bröllopsfesten. Med sitt fantastiska läge vid det kristallklara Medelhavet, endast ett stenkast från marinan i Puerto Banús och den harmoniska atmosfären som bara bryts av vågorna som sköljer mot stranden, bjuder Buddha Beach nog på kustens mest optimala miljö för ditt drömbröllop.

Buddha Beach’s exklusiva design, de stilrena omgivningarna med fokus på den thailändska kulturen och det mystiska Fjärran östern, utstrålar en atmosfär man inte upplever på många andra ställen. I varje hörn vakar de många Buddha-statyerna över gästerna. Konceptets ursprung är en önskan om att skapa en oas i balans med sig själv, som avskiljer sig från kustens hektiska liv. Därför är Buddha Beach perfekt för de kommande äkta paren som önskar sig ett mer intimt bröllop, dock med plats för många gäster. Och som extra lycka och välgång i framtiden kan brudparet och självklart också gästerna gnida Mr. Buddha på magen. Vem vet… på Buddha Beach är mycket möjligt, så varför inte också lite mystik!

Buddha Beach erbjuder hjälp från ett ytterst erfaret team som hjälper till med att arrangera alla festens bestyr. Och det är mycket att ordna med! I al fresco restaurangen kan bruden och brudgummen komponera sin egna specifika meny bland många exotiska rätter, som omfattar allt från färsk fisk och skaldjur, thai fusion, sushi till chateau briand. Därtill kan man avnjuta ett välkylt vitt vin, ett aromatiskt rödvin eller ett glas frisk cava.
I Buddha Beach’s tre tropiska barer, alla med utsikt över havet, serverar man bröllopsgästerna exotiska drinkar, som fås i alla regnbågens färger. Med ett brett register av cocktails finns det goda chanser till att gästerna och brudparet känner sig bekväma i den festliga omgivningen.

För de som skulle ha lust till en dans under den vackra stjärnhimmeln, bjuder Buddha Beach, utöver vågornas brus, på sin egen live DJ, som ansvarar för att gästerna underhålls med sköna chillout-toner. När skorna börjar klämma, är det bara att kasta sig ner i någon av alla mjuka soffor som är, likt en solfjäder, placerade runt poolen. Man kan också gå en liten tur på Buddha Beach’s tillhörande strandområde, där havets bris har en skönt avsvalkande effekt, medan stjärnorna lyser klart på himlen.

Även om Buddha Beach faktiskt är en restaurang och bar, erbjuds det också assistans med inkvartering av gäster i fina, lyxiga hotellägenheter eller villor inte långt från Buddha Beach. Och för de gäster som skulle önska en extraordinär upphämtning på flygplatsen eller någon annanstans, så kan Buddha Beach ordna det perfekta transportmedlet.
Skulle det ske, att brudparet under festen får lust till lite privatliv bort från alla gäster, kan man också genom Buddha Beach få en båt eller yacht till sitt förfogande.

Mer romantiskt kan det knappast bli, men under alla omständigheter står personalen på Buddha Beach för en service som inte överlåts åt slumpen, så bruden, brudgummen och gästerna får en garanterat enastående fest, där det främsta målet är att njuta av Buddha Beach’s sköna atmosfär, den exotiska maten och varandras sällskap.

För ytterligare information om bröllop på Buddha Beach ring tel. +34 952 81 38 82 eller se www.buddhabeachbanus.com

 


Buddha Beach Puerto Banús
Urb. Villa Marina
29600 Nueva Andalucía, Marbella
Tel. 952 81 38 82
info@buddhabeachbanus.com
www.buddhabeachbanus.com


 

Av Louise Kathrine Pedersen

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.