Läckert vintermode till hundar

Läckert vintermode till hundar

Vi går de kalla månaderna till mötes, när vi klä oss i varma vinterkläder. Men hur är det med våra kära hundar, varför ska de går runt och frysa, när det finns så mycket läckra modekläder som kan hålla även den mest frusna hunden varm under vintermånaderna.
Den spanska webbsidan www.kukasworld.com har inte bara varma, utan också supermoderna kläder till människans bästa vän. Här kan man hitta jackor, skor, strumpor, stövlar, hundkorgar, ja allt vad man kan önska. Och det är läckra saker med bra kvalitet och fina färger och mönster. Vinterkollektionen 2011 bjuder på stilarna Urban, Chic, Classic, Hello Kitty och Snoopy, samt snygga tillbehör som håraccessoarer från Swarowski, samt halsband och koppel i exklusiv design och många färger.

När kvällen kommer, och det är dags att sova, har Kukas World en mängd läckra pyjamas som passar till alla hundar. Och med ett av de mysiga hundhusen i tyg, kan din hund inte få en bättre sömn. Men Kukas World har inte bara kläder utan också matskålar, borstar, schampo med olika dofter, leksaker, hundgodis och mycket, mycket mer!

Till hundvalpen och små hundraser hittar man speciella klädtillbehör, som passar perfekt till den busiga valpen.
Se alla de läckra produkterna från Kukas World på www.kukasworld.com, där du också kan göra din online-beställning. Där kan du också bli vän med Kuka, den lilla Yorkshire Terriern, som ligger bakom att Kukas World idag är Spaniens ledande webbsida för hundar.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.