Nu är det dags för Club Nordicos revygrupp, som i år satt ihop en nummerrevy som handlar om de förvecklingar som kan uppstå här på kusten, under just revynamnet "Vilka förvecklingar". Publiken får bland annat ta del av hur ett spanskt bankomatuttag kan gå till, hur det kan vara att bli stoppad av spansk polis för alkotest, och vi får också se Stjärnorna på slottet samt mycket mer.

Årets revy skiljer sig från de senaste årens, då den består av ett antal fristående nummer, samt sång, medan revyerna tidigare byggt på Vilhelm Mobergs Utvandrarna, Invandrarna och Nybyggarna. Men när gruppen i höstas diskuterade den fjärde titeln, Sista brevet till Sverige, lät det så vemodigt att ingen hade lust att uppföra den. Men att det är en nummerrevy gör den inte mindre rolig än tidigare år, och jag skrattar mig varm när jag får vara med som publik under en av repetitionerna.

Revygruppen består av ett 20-tal "glada professionella amatörer", som B-A Johansson själv säger, och att de är "professionella" amatörer kan man ju hålla med om, en del av dem har varit med sedan starten 2001. Dock finns det några som har mer erfarenhet i gruppen, såsom Bambi Elinsdotter som arbetat med drama i olika former under många år, och Inger Nilsson, som redan sedan unga år varit med i revyer och bland annat steppat i en uppsättning av Singing in the Rain. Men i gänget finns också bland annat en civilekonom och en general.
Alla medverkande står inte på scen, en hel del arbete går också till att sköta t ex ljus, ljud, servering – pausfika ingår i biljettpriset, och scen. Scenen har en sparsam dekor, men med modern teknik ackompanjeras scenens händelser med bilder på en stor filmduk.

Arbetet med revyn har pågått sedan i höstas. Det har diskuterats, planerats, skrivits och repeterats, och hela tiden har gruppen arbetat tillsammans och det gemensamma skapandet genomsyrar alla led. Taktpinnen håller Club Nordicos egen ordförande, B-A Johansson, i, som med glimten i ögat utnämnts till grupp-ens teaterchef, och Inger Nilsson har fått rollen som regissör och står för det konstnärliga ledarskapet.

Dags för revy! "Vilka förvecklingar"

Föreställningsdagar

Fuengirola
7, 8, 14, 15 mars kl. 19.00 i den engelska kyrkan "The Ark Fellowship" i Las Rampas, vägg i vägg med Club Nordicos lokaler, lokal 12 B.

Almuñecar
22 mars kl. 19.00 i Casa Cultura.

Marbella
Tid och plats ej fastställt vid tidpunkt för tryckning av detta magasin, vänligen kontakta Club Nordico för mer information.

Biljettpris:
15 €, kan förköpas hos Club Nordico, eller beställas per tel: 952 66 70 67 (mån-fre kl. 11.00 -15.00). Välkomstdrink (ca 30 minuter före föreställning) samt drink och tilltugg i pausen ingår i priset.

Av Club Nórdico

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.