Årets Club Nordico revy har under mars månad spel-ats inför fulla hus. Den bjöd på en rad långa och korta fristående revynummer som under två timmar underhöll publiken och under pausen bjöds det på goda crêpes och ett glas vin. De glada amatörskådespel-arna bjöd verkligen på sig själva och föreställningen lockade till många varma skratt.

”Mina känslor är att vi har lyckats minst lika bra som tidigare år. Vi har haft väldigt roligt tillsammans
i gruppen och det känns som att vi nog orkar med en ny revy nästa år. Jag tror att vi då skall satsa ändå mer på korta nummer.” B-A Johansson (revyns ”teaterdirektör”, ses i mitten på fotot ovan).

 

”Det är fantastiskt bra, ett lustspel, buskis och jätteroligt.” – Cathrin Gustavsson

”Det är underbart, jag älskar buskis, och så har de roligt själva och glädjer publiken. Det är fantastiskt att de kan göra en sådan här revy när de är ett så litet gäng.” – Arne Hartzell, här med sin fru Kickan Hartzell t.v. och Gunnel Englund i mitten.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.