Exklusiv sommarfest i Las Vegas tecken

Exklusiv sommarfest i Las Vegas tecken

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Lördagen den 30 juli hålls för första gången någonsin The Millionaires’ White Summer Party i Marbella. Evenemanget hålls i samarbete med den exklusiva juveleraren Chopard. Aftonen bjuder på glamor och musik från Las Vegas, och det råder inga tvivel om att det kommer hållas fler The Millionaires’ White Summer Party i Marbella.
Evenemangen hålls på det exklusiva Finca la Concepcíon på The Golden Mile. Alla som köper biljetter under april och maj kommer dessutom att delta i lottdragningen om flera fina priser. Vinnaren utses den 3 juni 2011.

Utöver en delikat middag bjuds det på underhållning från de gamla goda dagarna i Las Vegas. Tillsammans med en 22-mannaorkester och vackra dansare uppträder också Maxine Barrie med sånger av Shirley Bassey. Stephen Triffitt, som är känd som den bästa Frank Sinatra sångaren, tar sedan över. Eric Conley avslutar aftonen med de bästa sångerna av Barry White. Därefter kommer det spelas discomusik fram till den gryende morgonen med den internationella DJ Rusty Egan, som spelar alla de klassiska Studio 54 låtarna.

Biljetter till The Millionaires’ White Summer Party kan köpas via hemsidan www.millionairessummerparty.com, eller via telefon: 637 155 145. Priser är 120 € per person och inkluderar en välkomstdrink från Veuve Clicquot champagne och canapéer från Goyo.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco