Tisdagen den 20 november bjöd SWEA (Swedish Women’s Educational Association) i Marbella för fjärde gången in till deras populära minimässa. Villan Sala Estepona, i Centro Forestal Sueco, utgjorde ännu en gång ramen för detta mycket trevliga och juliga arrangemang, som lockade så många besökare att man, med det rätta pokerspråket kan säga, att det var fullt hus. Det var nämligen omkring 300 besökare som i år besökte mässan och utställarna hade fullt upp med att presentera sina produkter, tala med gästerna, hälsa på de andra utställarna och nätverka på bästa manér. Och så hade de besökanden också glädje av det som karakteriserar denna mässa, nämligen att utställarna bjuder på någonting att dricka och någonting litet att äta. Här fann fantasin inga gränser; det fanns cava, laxsoppa champagne, Málagavin, hummus, lakrits, lomo, skinka, karameller, saft, pepparkakor, juice, vin och mycket, mycket mer. Så alla kunde de njuta av de kulinariska läckerheterna samtidigt som de informerades om försäkringar, huslån, tandvård, mode, golf, vin, hälsa, advokattjänster, medieval etc.

Och ingen SWEA-mässa utan lotteri. Alla utställarna hade välvilligt donerat gåvor till tombolan, som hölls i två omgångar, och de många glada vinnarna var med deras köp av lotter med till att stödja SWEA och föreningens arbete. De många SWEA-medlemmarna fanns hela dagen på plats för att hjälpa, och denna fjärde mässa blev ytterligare en succé.

Av En Sueco. Foto av Fia Ensgård, Monika von Schantz Furu och Kristina Jogsten

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.