Granada – mycket mer än Alhambra

SuecoPLUS tar här med dig på en ny spännande utflykt. Den här månaden är det dags för det världskända Alhambra, gratis tapas och arabiska bad. Vi ska inte bege oss långt bort från Costa del Sol, men ändå långt in… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ett besök på Picasso-museet med egen guide – Erik Meling

”Ingen guide tycker om att stå och skrika.” Att gå på museum på egen hand kan vara spännande. Att lyssna på en ljudguide kan vara informativt. Men ingenting kan jämföras med en guidad tur med en auktoriserad guide, som verkligen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

4 torn, ett hotell och en konstnär med visioner

Casa de las Cuatro Torres. Spanien har hur mycket historia som helst och det största kulturarvet hittas ofta i byggnader. Under en resa i landet kan du besöka många av dessa historiska pärlor, och om du har tur och har… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kameleont – ett välkommet inslag i den spanska naturen

När det kommer till reptiler må kameleonter sägas vara ett av de djur som lockar mest uppmärksamhet. Förmågan att byta färg, den långa tungan som de fångar sin mat med samt det iögonfallande utseendet, som mest av allt påminner om… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spansk sommar-potatissallad

Denna potatissallad är enkel att göra, ingredienserna är färska och närodlade, och så passar den årstiden. Det är sommar i Spanien, som ju är ett modernt land men där man fortfarande håller kvar vid de gamla mattraditionerna lika mycket som… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.