HOT – Inspiration för badrum

HOT – Inspiration för badrum

En modern, innovativ design. Mondart är ett ”must-have” för den moderna bostadsägaren…

Mondart är det senaste inom kvalitet och design av badrum. Serien vänder sig till den moderna inredaren som har öga för funktionalism och design. Serien hämtar sin inspiration från kubismen och baseras primärt på rena linjer, rymd och otaliga kombinationsmöjligheter. När det gäller moduler är det bara fantasin som sätter gränser.

Mondart serien finns i Pardo Walnut, Siena Walnut och Tenue Walnut. Modulerna är 45, 60 eller 90 cm. Den sista touchen till badrummet är utan tvekan ett av de moderna handfaten, som också finns hos Gamadecor.

Mondart serien är ett farväl till det traditionella badrummet, och ett välkomnande till det funktionella, moderna rummet som är med och skapar ramarna i nutidens moderna livsstil.

Hämta idéer från Gamadecor som också har andra exklusiva serier till både kök och badrum. Se: www.gama-decor.com, eller besök de två Modart återförsäljarna:

Porcelanosa
Avda. Veláques 77
29004 Málaga
Tlf: 952 241 375

Porcelanosa
Ricardo Soriano 65
29600 Marbella
Tlf: 952 826 868

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.