Nu kan du erbjudas el på det skandinaviska sättet

Nu kan du erbjudas el på det skandinaviska sättet

Den spanska elmarknaden avreglerades redan 1998. Ändå kvarstår idag ett oligopol där fem stora företag kontrollerar mer än 90% av marknaden. Den senaste kundundersökning genomförd av den spanska Konkurrensverket (Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia – CNMC) anger att 92% av de spanska hushållen är missnöjda med elpriserna och nästan 47% av elabonnenter i Spanien inte klarar att tolka sina elräkningar på rätt sätt. Dessutom är 44% av de intervjuade konsumenterna inte medvetna om deras tariff medan 27% vet inte vilken effekt de har kontrakterat. När det gäller kundservice kvalité, är endast 28% nöjda med servicen dem får. Källa: CNMC Household’s Tracking Survey Statistics for 3rd quarter 2015. www.cnmc.es.

 

Förvirrande räkningar, skyhöga priser och låg kundservice kvalité ökar frustrationen när du inte förstår språket. Lyckligtvis finns det en lösning: Escandinava de Electricidad.

 
certificado0604Etablerad i Spanien sedan 2008, Escandinava de Electricidad har konsoliderat en djup och bred kunskap om branschen samt konsumenternas behov. Detta skandinaviska företag vågar utmana marknaden genom att erbjuda det skandinaviska konceptet av elförsörjning som bygger på klarhet, enkelhet, rimliga priser och 100% grön energi. Escandinava de Electricidad grundades i Sverige och tillhör numera den norska gruppen Hafslund, som bildades redan 1898 och är verksamt i Norge, Sverige, Finland och Spanien, och omfamnar mer än 1,2 miljoner användare. Deras framgång bygger på ett enkelt system: utmärk kundservice, konkurrenskraftiga priser och miljöansvar.
 
{loadposition native-ad}
 
Escandinava de Electricidad har ett samhällsansvar samt miljöhänsyn och förbinder sig att leverera uteslutande energi från förnyelsebara energikällor, med tariffer som ligger normalt mellan 10 och 15 procent under storbolagens. Företaget erbjuder sina kunder en analys för att optimera sina anläggningar, särskilt för företag där de största besparingsmöjligheter finns.
 
Escandinava de Electricidad vidhäftar sig till 2012-2022 Citizenship Commitment for Sustainability in Barcelona och har åtagit sig att uppfylla mål som: effektivitet, produktivitet och nollutsläpp, rationell användning av resurser, god förvaltning och socialt ansvar och välfärd för folket.
 
Det är enkelt att ansluta sig till Escandinava de Electricidad via nätet eller per telefon. Företaget tillhandahåller kundservice på svenska, engelska, spanska och katalanska. På deras hemsida kan du räkna ut din besparing genom att jämföra din senaste elräkning. Escandinava de Electricidad har utformat olika elavtal utan skyldighet att passa olika typer av förbrukningsbehov, oavsett om du är en privatperson eller ett företag.
 
Om du vill ha en elleverantör som är transparent och som erbjuder en personlig kundservice som går utöver den traditionella, är det bara att byta till Escandinava de Electricidad!

Vill du exkluderas från statistiken över missnöjda kunder? Anslut dig till den Skandinaviska Utmaningen.

 

För mer information, kontakta dem på gratisnummer: 900 373 681 eller på 931 845 583.

 
Besök deras hemsida: www.escandinavaelectricidad.es
eller följa dem på Facebook och Twitter @EscandinavaElec.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.