Unika och snygga videopresentationer av din bostad på Costa del Sol

Unika och snygga videopresentationer av din bostad på Costa del Sol

Norrbom Marketing erbjuder nu professionella visuella bostadspresentationer som kan stärka din bostads potential på sälj- och uthyrningsmarknaden.

Onlinevideo har den stora fördelen att den fungerar online dygnet runt – dvs. att din video arbetar på att hämta in nya leads även när du är ledig.

 

Några primära punkter för varför video är bra som bostadspresentation:

  • Video är det starkaste kanalen ut.
  • Onlinevideo ger fler delningar, fler ”gilla” och skapar mer engegemang än någon annan medieform på sociala medier. En video med samma budskap som en text eller ett foto får ofta 8-10 gånger mer respons på Facebook.
  • Stärker ditt varumärke som fastighetsmäklare och differentierar dig från mängden.
  • Skapar extra fokus på bostadens unika egenskaper vilket kan skapa ett optimalt intryck för köparen liksom att denne kan känna upplevelsen av att vara på plats.
  • Får med ALLT! Med drönare kan det både fotograferas och filmas på upp till 120 meters höjd, vilket skapar ett optimalt intryck av bostaden som helhet samt närområdet.

Real estate marketing ES webHDR-foton av bostaden

HDR fotografering lämpar sig exceptionellt bra för bostadsfoton då detta är den bästa tekniken för visuella presentationer. Se en video som visar skillnaden mellan vanliga foton och HDR-foton här

För mer information

Norrbom Marketing
Centro Idea
Ctra de Mijas km 3,6
29650 Mijas

Telefon (+34) 952 58 15 53
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.