Bra appar – för din resa till Spanien

Bra appar - för din resa till Spanien

Få inspiration till ditt spanienbesök genom några nyttig appar, som vi här på redaktionen ser fram emot att berätta om nu under vintern och den stundande våren.
 
Kanske har du redan börjat drömma om sol och semester i Spanien. Att samla inspiration till resor är en naturlig del av förberedelserna inför t ex var du ska bo, restauranger, sevärdheter och hur man lätt kan boka biljetter till tåg och bussar.
 
Här presenteras de första av En Suecos apptips för resor till Spanien, som du naturligtvis också med fördel kan använda om du bor i Spanien.
 

Instagram

Instagram kan vara mycket bra när man söker inspiration inför att besöka spännande platser, museer, restauranger och stränder… Se användarnas egna bilder och videor.
Sök t ex på hashtags som #marbella och #costadelsol.
Instagram är ett socialt medie där du kan dela bilder och videor med andra personer i närverket. Appen har dagligen ca 500 miljoner aktiva användare.
På Norrbom Marketings profil delas bland annat foton och videor från främst Andalusien.
www.instagram.com/norrbom.media/
 

TripAdvisor

TripAdvisor är en app som man inte klara sig utan när det kommer till att planera sin resa till Spanien. Detta är en mycket populär app som är enkel att använda och som kan ge svar på många frågor tack vare sina miljontals kommentarer, foton och videor av sevärdheter, aktiviteter, restauranger, caféer, barer och hotell m.m.
 

Hitta vänner, resekamrater och lokala guider

Showaround

Showaround är en relativt ny app, den har bara funnits i några år. Denna är perfekt för privatpersoner, affärsresanden, vängrupper, familjer och barn. Kort sagt passar den alla som gärna vill få en lokal persons perspektiv på den valda destinationen. I Spanien används den mest i Barcelona där den har flest lokala guider att välja mellan.
 

Meetup


Styrkan med Meetup är att det är en plattform med många miljoner användare, som har ett brett spektrum med teman och intressanta ämnen.
Se vilka ”meetups” som finns just där du befinner dig. What do you love? Do more with Meetup.
 
I listan av appar, som nog är mest kända för dating, finns Badoo, Tinder och Happn.
I dessa kan man dock med fördel definiera syftet med sin profil och hitta resekamrater eller lokalbor.
Om man vill hitta en fest på sin destination kan man titta på Chillay, med sloganen: De bästa festerna är de som du inte kommer ihåg med de människor som du aldrig kommer att glömma!
 

Boka resan till samt hotell eller semesterbostad i Spanien

De flesta känner till momondo, vars sökmaskin hittar de bästa och billigaste flygbiljetterna bland flygbolag och resebyråer. De erbjuder även sökningar på hyrbilar och hotell, och så har de en mycket inspirerande reseinspirationsblogg.
 
Har du tips på appar som du har använt i samband med resa eller vistelse i Spanien, skicka då ett e-mail här, så tar vi med det i En Sueco!
Av Simon Goltermann

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.