UB40 och Kool & the Gang är på ingång!

UB40 och Kool & the Gang är på ingång!

Det blir konserter och fest för hela slanten när legenderna UB40 och Kool & the Gang gästar Costa del Sol nästa månad

Värmen har kommit till Costa del Sol. Det gör även flera konserter. Det arrangeras nämligen fler konserter än någonsin – speciellt i Fuengirola och Marbella, där utbudet är enormt. Två av sommarens höjdpunkter blir utan tvivel när legenderna Kool & the Gang spelar på lyxiga Hotel Puente Romano den 19 augusti samt när UB40 tre dagar innan går på scen på Esteponas vackra tjurfäktningsarena.
 

De ursprungliga UB40 är tillbaka

Historien är lång – men de senaste tre åren har kanske varit de bästa någonsin för UB40. Med bandets originalmedlemmar, Ali Campbell, Astro och Mickey Virtue, i täten har det brittiska bandet nämligen sett en fantastisk återhämtning, som de själva knappt vågat hoppas på. I både USA, Europa, Australien, Sydamerika samt i delar av Afrika fyller UB40 återigen de stora konsertarenorna.
”Vi spelar på platser där vi inte uppträtt på 20-25 år och vi måste nypa oss i armen för att förstå att vi inte drömmer, när vi ser att konserterna är utsålda. Så har det varit under de tre senaste åren och känslan är obeskrivlig”, berättar bandmedlemmarna i ett pressmeddelande. Framgångarna och spelglädjen har blivit så stor att det gamla bandet snart också släpper ny musik. Men det är de gamla, stora hitsen som publiken vill höra och det vet UB40 gott och väl. Därför är ”Red Red Wine”, ”Can’t Help Falling in Love”, ”I Got You Babe”, ”Kingston Town” och andra mycket omtyckta låtar fasta inslag under deras konserter. Och det gäller även den 16 augusti när bandet går upp på scenen på tjurfäktningsarenan i Estepona. Stadens gamla tjurfäktningsarena är den enda arenan i Spanien som är asymmetrisk, och en liknande arena finns bara i Mexiko. Det är någonting som är alldeles speciellt. Det samma gäller UB40.

Ung för en kväll med Kool & the Gang

Senast de var här var för åtta år sedan. Nu kommer de alltså igen. Senast var det utsålt och det förväntar man sig även denna gång. Under inte mindre än 40 år har Kool & the Gang hållit sig på toppen och de fortsätter att ge gärna 100 konserter om året. Över hela världen dansas det fortfarande till populära hitlåtar som
”Celebration”, ”Get Down On It”, ”Ladies Night”, ”Fresh”, “Joanna” och “Cherish”. På Hotel Puente Romano är scenen hotellets center court, som skapar en fin och exklusiv omgivning när Kool & the Gang ger sin enda konsert i Spanien denna sommar.
Kool & the Gang har sålt över 80 miljoner skivor sedan deras genombrott på 1970-talet. Årtalet skvallrar om att New Jersey-pojkarna inte längre är unga; ”Men när vi står på scen är vi alltid unga!”, garanterar de.

Ska du med?

Biljetter till UB40 konserten kostar från 38 euro och biljetterna till Kool & the Gang kostar 45 euro. Biljetter till bägge konserter går att köpa på: rocklounge.com
VIP-biljetter beställs per telefon: 638 422 445.
Av Henrik Andersen, henrik@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.