Qué pasó – SWEA:s företagsmässa 2018 populär 10-årsjubilar

Qué pasó - SWEA:s företagsmässa 2018 populär 10-årsjubilar

För tionde året arrangerade SWEA Marbella sin företagsmässa den 15 november. Och även om denna mässa alltid är populär kändes det i år som om den var populärare än någonsin. Inte färre än ca 600 personer tog vägarna förbi på hotell H10 i Marbella, där mässan hölls, för att upptäcka och hälsa på ett 60-tal av Costa del Sols företagare som deltog på mässan.

 
”SWEA Marbella tackar alla positiva utställare och besökare som kom och spred stjärnglans över mässan. Många var extremt nöjda, tyckte att detta var den bästa mässan någonsin, vilket är kul då det var 10-årsjubileum för mässan och vi har överösts med snälla ord. Nästa höst hoppas vi på samma goda stämning samt att många företag vill vara med och ställa ut/sälja sina produkter och/eller skänka något fint till det av besökarna alltid lika uppskattade lotteriet. Detta är verkligen ett bra tillfälle att visa upp sina produkter för svenskkolonin på kusten, oavsett om man är ett svenskt eller internationellt företag”, hälsar mässans projektledare Monica Silverstrand.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.