NIKKI BEACH MARBELLA
Lost Frequencies och Martin Solveig, våra stora DJ:ar i sommar.

Vad är en sommar utan fest? Och vad är en fest utan musik? Sommaren är äntligen officiellt här! Denna säsong hedrar vi vår 20-åriga historia med underhållning av de mest känna DJ:ar på scen just nu. Den 26 juli firar vi vårt jubileum och då dansar vi hela dagen till de medtyckande tonerna av gäst-DJ:n Lost Frequencies och den 8 augusti hörs rytmerna av gäst-DJ:n DJ Martin Solveig, som spelar hos oss för andra gången. Med glädje ser vi fram emot att skapa fler minnesvärda stunder tillsammans denna sommar.
 

Datum:

Lost Frequencies, 26 juli från kl. 13.00

Martin Solveig, 8 augusti från kl. 13.00

Priser och bokningar: reservations.marbella@nikkibeach.com
 

Dinner in the Sand | 19 juli & 16 augusti

Förra månaden blev vårt första event med Dinner in the Sand mycket populärt. Den magiska stämningen var fantastisk. Så fort du kom in fångades både du och dina sinnen direkt av stämningen, som tog med dig på en resa i ren magi och glädje. Boka in och upplev denna fest ännu en gång i juli samt augusti och njut av ren sommarglädje under stjärnorna.

19 juli och 16 augusti från kl. 19.00

Priser och bokningar: reservations.marbella@nikkibeach.com
 

4th of July Party

Som en hyllning till våra amerikanska vänner och landet där allting en gång börjare kommer vi återigen i år att fira USA:s självständighetsdag med en glädjefylld eftermiddag.
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.