Argentinsk tango i Nerja — A Puro Tango

Argentinsk tango i Nerja — A Puro Tango

För första gången presenterar Producciones Lastra sin föreställning A Puro Tango med sex dansare, musiker och sångare. Den passionsspäckade föreställningen visas fredagen den 7 februari kl. 20.00.

A Puro Tango är koreograferad av Alberto och Cristina, dansmästare och koreografer, och i denna känsloladdade föreställning sammanförs nu tre av de bästa paren på den internationella tango-scenen. Musikerna och sångarna spelar och sjunger live och tar med oss till befolkningens själ kring Río de la Plata-området vid Sydamerikas kust.

I denna föreställning finns allt – det vackra i dansen, det melankoliska i sångerna, känslorna som väcks av musiken… Tangons eleganta och passionerade rörelser visar den exotiska, kulturella blandningen som immigranterna tog med sig till Buenos Aires förorter för att sedan triumfera med i hela världen.

A Puro Tango berättar en historia som handlar om passion, och om hjärtesorg när de sex dansarna omfamnar varandra på scenen och utmanar varandra i en mystisk dans till ljudet av bandoneon, piano och gitarr i styckets tre minuter långa romans.

Praktisk information

Centro Cultural Villa de Nerja

C/ Granada 45 – Nerja

Fredag 7 februari kl. 20.00

Föreställningens längd: 80 minuter

Biljetter: 18 euro

Biljettförsäljning kl. 10.00-14.00 i biljettluckan samt på: www.mientrada.net 

Mer information

http://nochesdetango.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.