Argentinsk tango i Nerja — A Puro Tango

Argentinsk tango i Nerja — A Puro Tango

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

För första gången presenterar Producciones Lastra sin föreställning A Puro Tango med sex dansare, musiker och sångare. Den passionsspäckade föreställningen visas fredagen den 7 februari kl. 20.00.

A Puro Tango är koreograferad av Alberto och Cristina, dansmästare och koreografer, och i denna känsloladdade föreställning sammanförs nu tre av de bästa paren på den internationella tango-scenen. Musikerna och sångarna spelar och sjunger live och tar med oss till befolkningens själ kring Río de la Plata-området vid Sydamerikas kust.

I denna föreställning finns allt – det vackra i dansen, det melankoliska i sångerna, känslorna som väcks av musiken… Tangons eleganta och passionerade rörelser visar den exotiska, kulturella blandningen som immigranterna tog med sig till Buenos Aires förorter för att sedan triumfera med i hela världen.

A Puro Tango berättar en historia som handlar om passion, och om hjärtesorg när de sex dansarna omfamnar varandra på scenen och utmanar varandra i en mystisk dans till ljudet av bandoneon, piano och gitarr i styckets tre minuter långa romans.

Praktisk information

Centro Cultural Villa de Nerja

C/ Granada 45 – Nerja

Fredag 7 februari kl. 20.00

Föreställningens längd: 80 minuter

Biljetter: 18 euro

Biljettförsäljning kl. 10.00-14.00 i biljettluckan samt på: www.mientrada.net 

Mer information

http://nochesdetango.com

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco