Café del Mundo spelar i Nerja – Gitarrduon som tar Europa med storm

Café del Mundo spelar i Nerja - Gitarrduon som tar Europa med storm

Gitarristerna Jan Pascal och Alexander Kilian är personerna bakom någonting så egendomligt som en tysk flamencoduo.

De spelar drygt 120 konserter om året och bara under 2019 spelade de för fulla hus på bland annat Café La Danse i Paris samt på den världsberömda Ronnie Scott’s Club i London. Dessutom spelades deras senaste album, Famous Tracks, in på ikoniska Abbey Road Studio.

Men det är under deras konserter som magin som de skapar verkligen kommer fram, då de med energi och stor skicklighet skapar oförglömliga ögonblick med sina fantastiska gitarrkunskaper. Duon spelar klassiska stycken men framför även egna kompositioner i vilka de bjuder på en fusion av jazz, funk och till och med ”mainstream”-inslag. Det är konserter som får publiken att resa sig upp, då man inte kan undvika att låta sig ryckas med av stämningen.

Café del Mundo är en blandning av det akustiska och det helt nya – en blandning som verkligen är någonting utöver det vanliga. 

Missa inte en mycket speciell afton i Nerja med flamenco som du aldrig hört den tidigare.

Praktisk informationCentro Cultural Villa de Nerja, 26 mars kl. 20.00. Biljettförsäljning (10 euro): www.mientrada.neteller i biljettluckan hos Centro Cultural (12 euro).

www.cafedelmundo.de

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.