Café del Mundo spelar i Nerja – Gitarrduon som tar Europa med storm

Café del Mundo spelar i Nerja - Gitarrduon som tar Europa med storm

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Gitarristerna Jan Pascal och Alexander Kilian är personerna bakom någonting så egendomligt som en tysk flamencoduo.

De spelar drygt 120 konserter om året och bara under 2019 spelade de för fulla hus på bland annat Café La Danse i Paris samt på den världsberömda Ronnie Scott’s Club i London. Dessutom spelades deras senaste album, Famous Tracks, in på ikoniska Abbey Road Studio.

Men det är under deras konserter som magin som de skapar verkligen kommer fram, då de med energi och stor skicklighet skapar oförglömliga ögonblick med sina fantastiska gitarrkunskaper. Duon spelar klassiska stycken men framför även egna kompositioner i vilka de bjuder på en fusion av jazz, funk och till och med ”mainstream”-inslag. Det är konserter som får publiken att resa sig upp, då man inte kan undvika att låta sig ryckas med av stämningen.

Café del Mundo är en blandning av det akustiska och det helt nya – en blandning som verkligen är någonting utöver det vanliga. 

Missa inte en mycket speciell afton i Nerja med flamenco som du aldrig hört den tidigare.

Praktisk informationCentro Cultural Villa de Nerja, 26 mars kl. 20.00. Biljettförsäljning (10 euro): www.mientrada.neteller i biljettluckan hos Centro Cultural (12 euro).

www.cafedelmundo.de

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco