Cudeca Walkathon blir WalkaHOME

Cudeca Walkathon blir WalkaHOME

Varje år beger sig hundratals personer till Benalmádena för att delta i välgörenhetsorganisationen Cudecas Walkathon, för att stötta Cudecas hospice, som ger vård till fler än 500 personer som lider av cancer och andra allvarliga sjukdomar. Dessvärre tvingas årets Walkathon ställas in på grund av rådande situation med Covid-19 och det nationella nödläget.

Men Cudeca låter sig inte stoppas och du kan fortfarande bidra!

Med kampanjen #CaringToghether ersätter Cudeca i år sitt Walkathon med ”WalkaHOME” (Walk at home for Cudeca Hospice), med syfte att samla in medel till fördel för fortsatt specialistvård hos Cudeca för personer i livets sista skede.

Evenemanget äger rum hemma hos dig själv, lördagen den 9 maj mellan kl. 10-20, och du deltar med valfri fysisk aktivitet som t ex dans, hopprep, tyngdlyftning eller till och med simning i egen pool. Dessutom sänder Cudeca olika aktiviteter som t ex pilates, zumba, underhållning och mycket mer på sin YouTube-kanal.

Deltagande kostar 2 euro och anmälan görs på Cudecas webbplats, där det även finns mer information om evenemanget, och där det också kan göras frivilliga donationer.

För anmälan och donationer: https://www.cudeca.org/en/actualidad/walkahome-una-marcha-en-casa-por-cudeca/

Cudeca går just nu igen en mycket svår tid, då det i rådande situation näst intill är omöjligt att samla in medel till driften av välgörenhetsorganisationens arbete, så varje bidrag är välkommet.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.