Sommarmat i färg

Grillsäsongen är här och det doftar grillat kött, korv och sardiner längs hela kusten. Alla (nästan) kan grilla, så låt dig här inspireras till härliga tillbehör och njut av enkel mat av bra råvaror tillsammans med familj och vänner på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Långa köer till nya bostadslån

Husägare står i kö för att lägga om sina bolån – även på Costa del Sol. För bara ett år sedan låg räntan nästan nere på noll. I dag ligger den på 4,25 procent. Den senaste tidens räntehöjningar har orsakat… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny brokig regering på gång

Allt mer tyder på att Pedro Sánchez och hans socialistparti PSOE kommer att sitta kvar vid den politiska makten i Spanien. Detta trots att det var det konservativa Partido Popular (PP) som vann valet den 23 juli och säkrade en… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Inflationen i Spanien är en av de lägsta i euroområdet

I juli var Spanien det land med den tredje lägsta inflationen i euroområdet. Den totala inflationen för EU-länderna sjönk med två tiondelar till 5,5 procent i juli. Detta var den lägsta prisökningen sedan januari 2022. Som jämförelse var inflationen i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

120 000 kubikmeter sand till Marbellas stränder

Marbella kommun har för avsikt att förbättra kustlinjen genom att ta med mer än 120 000 kubikmeter sand till stadens stränder. Ett projekt som kommunen bekostar med egna resurser. Arbetet ska ske nattetid från kl. 00.00 till 08.00 för att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Sista chansen att se de omtalade ”UFO:na”

Många har redan sett dem, och många har förundrats medan en del oroats när de sett den ovanliga raden av starka ljus på natthimlen. Men det finns ingen orsak till oro, ljusen är nämligen en kedja bestående av 22 satelliter… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.