Costa del Sol mycket utsatt för erosion

Generaldirektoratet för kuster och hav har bekräftat att en del kuststräckor, särskilt i Arraijanal-distriktet och delar av kustlinjen Vélez-Málaga, löper allvarlig risk för erosion. Det handlar om 800 meter från Arraijanal-stranden och 1 000 meter mellan Almayate-stranden och Vélez-flodens mynning. Dessa… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kustens betalmotorvägar 50 % dyrare

Mitt i debatten om att ta bort vägtullarna på Costa del Sols betalmotorväg AP-7, höjs vägtullarna återigen i och med att högsäsongen nu börjar. Liksom tidigare år höjs priset 50 procent jämfört med normalpriserna för användande av motorvägen och dessa… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Bolia öppnar i Málaga

Bolia tror på framtiden och på Costa del Sol. Den danska möbeltillverkaren har precis förvärvat en affärslokal i centrala Málaga – och det är inte vilken lokal som helst. Det är den ikoniska byggnaden Edificio de Atocha, som ligger vid… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny prishöjning på bostadsmarknaden

Huspriserna fortsätter att stiga – särskilt i Málaga. Därmed drar landets största bostadsportal, idealista.es, slutsatsen att huspriserna i Málaga har ökat med 3 procent på bara en månad. Portalen drar också slutsatsen att priserna därmed har ökat med cirka 20… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Río Chíllar fortfarande stängd

Tillgången till den mellersta och övre delen av den vackra naturparken Río Chíllar i Nerja är fortfarande förbjuden. Río Chíllar har i stort sett varit stängd för allmänheten sedan covidpandemin och i augusti förra året beslutade Nerjas kommunfullmäktige återigen att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Murcia-regionen kallar

Nu kallar Murcia-regionen med en vacker kustlinje, några spännande städer och ett smart och billigt sätt att själv slå sig ner under söderns sol. Strax väster om Cartagena ligger en stad som heter Mazarrón, som liksom Cartagena, är en gammal stad med en hamn full av liv. Denna stad ligger på en mycket vacker kuststräcka, […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.