Bioparc i Fuengirola expanderar

Biopark är inte bara en djurpark, det är också ett centrum för utrotningshotade arter. Med en utbyggnad på 2 800 kvadratmeter har Biopark i Fuengirola precis gjort en betydande expansion av insatserna för att hjälpa hotade djurarter. ”Det är turism, kultur… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Premiär för en dokumentär om Tivoli World

Nöjesparken Tivoli World har fått mycket publicitet de senaste åren. Som grädden på moset kommer nu en ny dokumentär om den stängda nöjesparken, och premiärdatumet är den 21 juni. I filmen medverkar en tidigare ägare, artister samt många anställda –… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ingenjörer: Kusttåget Málaga–Estepona bör gå under jord

På forumet Los Caminos del Tren Litoral, som arrangerades av dagspressen SUR, var prognosen ”absolut kollaps” på Costa del Sol inom 10 år om inte lösningar för transport som järnvägskorridoren mellan Málaga och Estepona förverkligas. Detta gäller särskilt när det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Dags för sommarens stora rea

Ungefär samtidigt som vi träder in i den officiella sommarsäsongen startar också en av de mest efterlängtade tiderna för spanska butiksägare och shoppingälskande kunder – nämligen årets stora sommarrea. Även om sommarrean traditionellt sett har startat den 1 juli, har företagen de senaste åren själva kunnat välja när de börjar sin rea. Således väljer de […]

Málaga startar kampanj mot sopor på San Juan

San Juan är spanjorernas midsommarfirande, och firas på stränderna med mat, dryck och fest samt eldar den 23 juni. Detta resulterar varje år i att det lämnas stora mängder med sopor på stränderna (34,7 ton i Málaga stad!). I år… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Sol- och sommartips

Solen både ger liv och dödar. Men en sak är säker, utan sol skulle det inte finnas något liv. Vi har just gått in i den första riktiga sommarmånaden, då många har semester under vilken de njuter av sol och hav. Just i detta ögonblick sitter jag på mitt kontor och tittar ut genom fönstret […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.